BiH od Hrvatske moli pomoć u gašenju požara - traže se kanaderi

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stranka buh

Moglo se i očekivati. Bolje novce utrošiti na predizborne kampanje nego na kanadere.

kinez

PA OPET LAJTE NA HRVACKU I HRVATE. STO VAM SDA I BAKIR NE KUPI KOJI KANADER.NAKRO SE PA NAROD ZIVI NA KAPALJKU.NARODE STA CEKATE!! KUKA I MOTIKA JE IZISLA IZ RAJA.UDRI BAGRU LOPOVSKU.

kinez

ETO SADA VI BOSNJACI OPET GLASAJTE ZA SVOG KOMSICA KOJI CE VAS IZVADITI IZ OVOG VELIKOG BELAJA.

Vratiše

HRVATSKA VRAĆA POTOMKE *****A! Dijaspora spašava Hrvatsku: Vraćaju se potomci Hrvata iz Južne Amerike, Vlada donosi novi plan, doznali smo što im nudi.

Kažu

Pelješki most će na otvaranju prvi proći prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca, NEVERA!

Haha

Ako ode kanader iz HR gasiti Konjic, mogli bi nas muslimani opet optužiti za UZP. Nisam siguran da ga je pametno slati.

Turkija

***

Miki

Lijepe riječi su ukras!

Mex

Imate za vak *** a za Kanadere nema ??e sad koji je veći neprijatelj??

Adi

***, on najvise laje na hrvate neka kada se naloce ker ide pistai po pozarima

mostar

Ako se premijer Novalić hvali viškom od 800 miliona u budžetu FBiH, zašto ne kupe 2 komada za potrebe FBiH?? Jedan je oko 80 miliona maraka, a toliko štete požari nanesu da bi se otplatili u jednoj godini. I uz to izmjene krivičnog zakona, da se nepažnja ili namjerno podmetanje požara ili stvaranje uslova tretira kao pokusaj ili ubistvo!

Ma ne bi valjda trazili od UZP-ovaca

neke tamo sejtan-marifetluke sa propelerom? :) :) :)

Plavi

Čuli Kanader ""sa posadom"" ha ha.... a šta bi bilo da Hrvati posalju kanader BEZ posade..?

/ Najnovije