BiH očekuje isporuku 1,2 miliona vakcina, paketom EU obezbijeđene dodatne količine

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NATO vakcina

Vojna inžinjerija NATO pakta na teritorijama Rumunije, Makedonije, Mađarske, Bugarske, Istočne Hrvatske, CrnoGore i ostalih susjeda beogradskog režima mogu da eksplozivom dignu u zrak međunarodne dalekovodne stubove prema remetilačkoj tvorevini između njih, što bi znatno smanjilo rizike ugrožavanja zajedničkih interesa cijelog evropskog kontinenta, njegovog okruženja ,američko-evropskih, resursa sibirske željeznice pa time i mongolskih.

Vitamin B2

Ukoliko naše vlasti ne počnu vakcinisanje odmah u januaru neka se pozdrave u 2021 godini sa privrednim razvojem a naročito sa turizmom jer niko neće dolaziti u BIH znajući da stanovništvo nije vakcinisano a ni mi nečemo moći nigdje. Ovo sve više liči na logor.

Cappa

Trenutno je preporučljivo izbjegavati plasiranje bilo kakvih vrsta informacija o Austriji, Turskoj, Rusiji, Njemačkoj, Americi, Kini i slično ... sve to ignorirati kao da ne postoji. Praktična preporuka: Možda Rumunija, Mađarska, Bugarska, Makedonija, Kosovo, CrnoGora, Hrvatska, Sandžak, i Federacija BiH da razmotre neke od varijanti posebnih odnosno specijalnih ekonomskih i drugih sankcija, na taj način da za svaki litar goriva, ulja, kubik plina, tovar uglja ili nekog drugog energenta u blizini granice sa tariguzijom (takozvanom srbijom), zaplijeni deset puta veću količinu iste robe na svojoj teritoriji i da razmotri istodobno mjere finansijskog i drugih oblika davljenja pomenute remetilačke tvorevine. A opet sa druge strane, građevinske rukavice, harpuni i makaze za rezanje armature i slično, mogu se koristititi za obaranje i isijecanje dalekovodnih kablova u blizini tariguzije i tako smanjiti rizik od dodatne eskalacije sa atomskim centralama, a istodobno pomenuti bakar može biti prodan kao bakarni otpad, i tako zaraditi nešto novca. Što mislite o tome ? Ima li drugačijih prijedloga ?

Iz evidencije

Evidentirano je najmanje sedam (7) radijacijsko-atomskih problema koje su ponajviše provocirali šumadijsko beogradski kadrovi:(1)-Černobilska nesreća 1986, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže na reaktor Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata prema reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018,(7)-ometanje panevropskog elektroenergetskog sistema uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na živote i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, sjeveroistočnog Atlantika i nordijskog Arktika).

Ralle

Jadni smo mi kad u naše ime pregovara ova debela korumpirana krmača..dodatna zarada za nju..

On

Samo ti čekaj,digni se malo,poskoci,šarmiraj te Europljane,malo Bečke škole im pokazi.

**

Ili eventualno boginju Vulićku? E, ona je onako baš .....

/ Najnovije