BiH leži na 'zlatu' 21. stoljeća: Kako bi nova otkrića mogla oblikovati našu ekonomiju?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Ovakve tekstove i to sramotne objavljujete! Rudnik u Varesu i eksploatacija zabranjena je odlukom suda o zabrani raspolaganja drzavnom imovinom. Drugo,ne sirite dezinformacije.Eksploatacija bi znacila nestanak šuma i flore i faune,zagadjenja voda i pravljenje pustinje od jednog od najbajkovitijih područja BiH.

Nbs

Svi koji se brinu treba da pogledaju COCONAT REVOLUTION dokumentarac

Ne pijem dok Paja vozi

Tu bih se voilio ubaciti. Jer, škola mi nikad nije išla od ruke, ali zato krampa jeste.

Guest

plaćeni tekst

Kameny

Englezi su naj prikladniji i najčistiji samo koliko li plaćaju recimo vozača na rudniku u Varešu

max

Mi nemamo pravo unistiti zelju generaicijama koje dolaze.Zdrvalje je najvece bogastvo.Ako zaradimo novac kopanjem litijuma i onda taj novac damo na lijecenje ured zagadjenja zemljista i hrane.

Tu bi se samo obogatili naši postenjaci

A uništilo bi se još ono malo sto se održava. Ali koga briga za floru i faunu. Važno je na lupati se love

Kent

sredisnja ? gospodarstvo ? to sigurno nije bosanski jezik ! onaj ko nema svoj jezik nema nista i on nije niko i nista . cak i konji i krave imaju svoj jezik.

/ Najnovije