BiH dobila uslovno zeleno svjetlo za otvaranje pregovora s EU, obratila se Ursula von der Leyen

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki

***

adi

***

Hak

***

Cirkusant

Ja cirkusa braćo mila. Umjesto da neutralisu onog buzdovana iz Laktaša, jer nam je ta zdojena sirovina izvor svih naših problema.. Tek tad se uslovi mogu ispunjavati

Pupupupu

Hahja, koje licemjerstvo. Hrvatsku ste primila iako je osudjena za agresiju na BiH. BiH je kao zrtva agresije bila pod embargom na oruzje. Niste dopustili zemlji da se braninod agresije iako ste to vrlo dobro znali, poslije i osudili nekoliko puta agresiju na BiH. U ovakvim okolnostima ne treba ni biti clanica licemjerne EU!

xxx

***

***

***

Role

Ma ništa od ovoga, **** EU, treba selemeta tražiti prvenstveno na vlastitom razvoju pa onda i u drugim asocijacijama.

333

@ Gdje si, primitivac, sta ima? :D Kako je samo lijepo zivjeti u laznoj realnosti, jel' de? Kako bi samo bilo lijepo da kada nekog ubijes mozes tvrditi da su svi ubice. Kako bi samo bilo lijepo da ako si nepismen i glup mozes da tvrdis da su i drugi. Jadno, jadno. Ako iko zivi u srednjem vijeku i bolno je zatucan, onako plemenski, to su srpski nacionalisti. A sto se tice Ursule, fakat Fadil Novalic u zenskom tijelu - i njoj stalno nestaju sluzbeni telefoni na kojim se nalaze poruke preko kojih su se pravili nezakoniti dilovi, a to jos iz vremena kad je bila ministrica odbrane Njemacke.

Koel

***

Rgj

***

/ Najnovije