BiH dobila novog doktora islamskih nauka

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Cuj nauka? Koliko znam Islam je religija. Vjera i nauka ni u istoj recenici ne mogu stajati. Sta proucava? Bliskoistocne ublehe?

Edin

S hajrom i sa srecom, sve najbolje! Cestitam!

Istina

Jos jedan uhljeb,ovi prodaju demagogiju a zive kao faraoni.nema koristi od njihovog znanja,veca je korist od you tube puno,sve mozes nauciti preko njega.ove njihove faraone sirotinja placa,uhljeb.

Ti

Svaka cast, divan mladi hafiz, vrijedan i posten! Cestitke i da uvijek budes uspjesan u svom pozivu. Aferim! Hejteri, bolje vam je knjige da citate, nego sto pisete nebuloze...

Gost

Nemam ništa protiv. Neka se školuje i Imam i Svećenik i Sveštenik. I neka im to plaća njihova vjerska zajednica. Ali sada to nije tako. To plaćamo svi a oni slogani sa vlašću. Svatko sa svojom.

Napomena

Na ovoj planeti pomen poslanika od kojih su neki opisani kao posljednji ima uglavnom ljudskih granica iza kojih imamo probleme nedostatka informacija upotrebljivije vrijednosti. Nema apsolutnih garancija da pojmovi poslanstva ostaju vezani samo za pripadnike ljudske vrste, niti samo za ovu planetu.

Ddd

Cuj nauka? Koliko znam Islam je religija. Vjera i nauka ni u istoj recenici ne mogu stajati. Sta proucava? Bliskoistocne ublehe? TI SI BUDALETINA, TAKVI STVARAJU ZLU KRV U NARODIMA. UMJESTO CESTITKE, TI VRIJEĐAS. F U J

/ Najnovije