Nimalo ohrabrujuće COVID vijesti: U BiH 17 osoba preminulo

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Jeste i ja sam cuo, ekonomija je otisla spiralno na dole i cudo je kako uopste ljudi imaju novca da kupe hljeba. Virus kazete? Sreca pa nismo svi slijepi pored ociju.

Ghost

Naravno. Sve dok ne izadjemo na ulice, bice nam tako ali I gore.

222

ZASTO DRŽAVNI PARLAMENT NE DOZVOLJAVA SVOJIM ZAPOSLENICIMA RAD OD KUCE. ONI IDU NA POSAO, VOZE SE GRADSKIM SAOBRACAJOM, ZARAZE VLADAJU, NIKO IH NE STITI. DONIJELI STE UREDBU I NAREDBU, A NJIMA SE NE DOZVOLJAVA RAD OD KUCE. BRUKA OD KANTONA, KRIZNOG STABA.

Krk

PROCITAJTE STA PRAVE DRZAVE RADE, A NE NASI KRIZNI STAPOVI KOJI SE PLASE VLASNIKA KAFANA, SKIJALISTA,, I CEGA SVE NE..Vlada Češke donijela odluku kompletne zabrane kretanja stanovništva od ponedjeljka pa tri naredna tjedna. "Zatvoreni su i vrtići te prvi i drugi razredi osnovnih škola koji su dosada jedini radili. Ministar unutarnjih poslova Jan Hamaček objavio je da će 5000 vojnika pomagati policiji u nadzoru mjera i pozvao ljude da naredna 3 tjedna ostanu kod kuće. Zabranjeno je kretanje i između regija, osim određenim zaposlenicima koji će imati potvrdu. Još jedan strogi lockdown

/ Najnovije