Biden odgovorio bh. građanima u SAD: Cijenim što ste podijelili svoje stavove sa mnom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Sto su se bosnje zadale.. te helic te reyes te ahmetovic (e jedino on jos nije pronijwnio prezime:)). Malo je ofirno i preocigledno al sreca pa bosnje oli neka stvar i za to i sta bilo ko drugi misli. Bosna bosnjama tj gradjanima i lojalnim kmetovima. Ako nista zabavno je to sve skupa za gledat. Lijepo je sagledati u cjelini tako siroku lobisticku infrastrukturu.

Mostar

I na kraju dok je lizao da zalijepi pismo prnuo je kao konj

Axa

I na kraju dok je lizao da zalijepi pismo prnuo je kao konj ka Mostar - A Dragan Jugoslav Čović je kad je čuo za taj strašni konjski prdež, poželio snifati njegove usrane gaće, pa to podijelio prvo sa svojom ljubavi Bernardicom, a onda sa svim svojim pristašama/ustašama. I to je bila prekretnica u njegovoj borbi za Izborni i Treći.

Guest

Laete i lajete u komentarima. Sirotinjo Bozija dok vam Dodik uzme sve hljeba necete imati. u Srbiji cete biti uvijek....DRUGOG REDA....

Ovo je vijest

U 2021. u Srbiji su izgrađene nove bolnice, klinički centri i domovi zdravlja, a Srbija je započela i proizvodnju vakcina protiv korone. Privredi i građanima je podeljeno osam milijardi evra da bi lakše podneli pandemiju. U toku je i ubrzana gasifikacija zemlje. Šta je konvertit Zivković u 2021. uradio za dobrobit BiH? Samo je dodatno zavadio i podjelio tri naroda, a mafijaškoj SDA se svuda sudi. Doveo je zemlju na ivicu raspada.

/ Najnovije