Bibija Kerla: Zašto ja da se sramim? Ja sam ponosna na sebe

Radiosarajevo.ba
Bibija Kerla: Zašto ja da se sramim? Ja sam ponosna na sebe
Foto: Facebook / Bibija Kerla

Društvenim mrežama proširila se fotografija zastupnice u Skupštini Kantona Sarajevo Bibije Kerle koja je danas, na sjednicu, došla zaštićena od koronavirusa.

Maska, naočale, vizir, rukavice - zastupnica Kerla sve je to imala danas na sjednici. I, dok su je mnogi podržali, kazavši da je preporuke shvatila onako kako i treba, bilo je i onih koji su, u najmanju ruku, poručili da je sve (malo) pretjerano.

Priču je "dogrijao" Kerlin kolega, zastupnik Damir Nikšić koji je na svom Facebook profilu objavio njenu fotografiju.

Kerla je odgovorila kritičarima, pak, na svom Facebook profilu.

Objavila je i slike komentara koji su joj upućeni, kao "Bibija, srami se", a riječi u odgovoru nije birala te je osobu koja joj je uputila komentar, nazvala "idiotom od žene"

"Pored mojih kolega Igora Stojanovića i Damira Nikšića, Raje sa biroa, evo još jednog idiota od žene kojoj smeta moja zaštitna oprema. ČUJ BIBIJA SRAMI SE! Zašto da se sramim? Što sam kupila sebi masku, što sam napravila vizir koji košta 1.00 KM, što sam stavila naočare. Sram me bilo što štitim sebe i druge!!! Korona je mila majka šta nama treba da se desi da pobere sve ove idiote na ovoj zemaljskoj kugli. U inat svima ja sam ponosna na sebe i ono sve što radim u životu. D.S. (redakcija neće objaviti identitet, op.pr.) srami se ti da ovo uopšte imaš obraza napisati", poručila je zastupnica Kerla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije