Bibija Kerla očistila smeće i posadila cvijeće: Evo i šta je poručila

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Biban

https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/bibija-kerla-zasto-ja-da-se-sramim-ja-sam-ponosna-na-sebe/373454

Si

E gesta zasluzuje svaku pohvalu,za primjer. Ali sve sto je dobro pokvare objave na fb. samoreklama,jeftine poruke..."sve dobro bacila je niz rijeku"

vv

E gesta zasluzuje svaku pohvalu,za primjer. Ali sve sto je dobro pokvare objave na fb. samoreklama,jeftine poruke..."sve dobro bacila je niz rijeku" ka Si ..i pošla u drugi svijet.....

Nema

Sto bosnjo moze zapeksiniti to ne moze niko

Njoke

E i jesi za metle

žena sa letvom u glavi

Ona politiku zamišlja kao svađu. Veze ta nema šta je politika. A naučila je da se izreklamira kao sa ovim čišćenjem smeća.

Recommended

Pitanje je čija je to sramota, komunalnog koji ne odvozi redovno smeće i nije postavio dovoljan broj kanti, ili seljačina koji ostavljaju smeće iza sebe? Bibiji Kerli svaka čast!

Dama

E gesta zasluzuje svaku pohvalu,za primjer. Ali sve sto je dobro pokvare objave na fb. samoreklama,jeftine poruke..."sve dobro bacila je niz rijeku" ka Si Bilo bi poželjno da se svi s vremena na vrijeme izreklamiramo sa pokupljenim vrećama smeća. Mane bi ga bilo tamo gdje mu nije mjesto.

jah

...i sad mi trebamo nju plačati sa budžeta kao poslanicu par ljami,dok ona obavlja posao KP Rad?!

/ Najnovije