BHRT-u blokiran račun, radnici poručili: "Ne dozvolite da se ugasimo"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A ja svaki

A ja svakako mjesec platim RTV taksu uz racun struje...kako sad ovo

gost

BHRT treba da se ugasi . Četničko orgijanje mora biti zaustavljeno.

BBB

Ugasite tu pokvarenu i lopovsku televiziju. Ako nemogu od svog rada da sami sebe finansiraju, gasite to !

Vertigo

800 radnika je zapisleno u zadnjih par godina, a hiljadu onih od prije nisu ni računali. Za razliku od BHRT, FTV ima barem 10x manje zaposlenih, a i tamo rade samo oni u pogonu. Ostali uživaju ko paraziti na zdravom tkivu i čekaju bolja vremena. Sve to treba od temelja pregledati. A digitalizaciju i ne treba raditi da ovakvim kadrom.

Pa kako ?

Jedan dan ćirilica jedan dan latinica a izgleda mi da samo Bošnjaci plačajy pretplatu...ako je tako gasi svijetlo

Tele .....razni

Zahvalite se političarima koji su prvi prekinuli i pozvali građane da ne plaćaju pretplatu a kojima se sada obraćate za pomoć.Kablovski operateri a sada i zračni su isto toliko odgovorni za vaše uništavanje ali ste na početku šutjeli .

Car

Neka vam hdz plati svakako hrvati ne placaju rtv pretplatu

Nepoznat

Sve gasite svakako nezna se koji je gori program ptps,bht1 novabh fredera tv

/ Najnovije