BHRT preuzeo odgovornost, ali: Nema opravdanja za prijetnje našim novinarima

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac

To nije bhrt,to je na bosanskom starom jeziku "HALA", Iil modernije WC.a znamo sta se tu nalazi.ops,izletimi nisam namjerno.

Gost

Svi znamo da to nije bila armija Bih nego vojska jednog od tri naroda u ovoj vukojebini. Znaju to i Muslimani (oni prvenstveno). Kome prodajete priču?

Koel

Gotovo je s vama slobodno kljuc u bravu nijedan Bosnjak vise marku nece dati da tu kucu dok ne iciste se ustase i cetnici kapakkkk

Dnevni red

NA STA JE SPAO BHRT PA VLASI IM UREĐUJU PROGRAM ISTI ONI STO SU POCETKOM RATA SA KAMERAMA REPORTAŽNIM KOLIMA ... OTIŠLI NA PALE I NAPRAVILI SMRDLJIVU RTRS

Gost

Drago mi je da se citira Zakon o odbrani BiH i zaista ste upravu. Tim zakonom, koji se cesto citira kao pravni osnov za NATO integracije, je regulisano kristalno jasno da su i Armija RBiH i Vojska Republike Srpske i Hrvatsko vijece obrane bili regularne priznate i legalne vojne formacije u BiH. Tako da niti kod jedne od te tri ne ide nikakav prefiks jer onda se osporava i NATO i sve ostalo. Eto.

Boom

Neznam koji je problem što su rekli takozvana jer se radi o zločincima što su ukaljali uniformu i čast armije Bih.Armija BiH kad se govore o časnim borcima a kad se govore o zločincima e onda su takozvana.Jer ovi zločinci i časni borci nije isto

Boom

Ja tako gledam jer je uvreda reći da su ovi zločinci borci BiH

Habuhabuhabu

Kako su hrvatski mediji godinama radili bez propusta pa nikad nisu desintagmizirali Mostar od stolnog grada, niti su srpski spomenuli BiH bez Republike Srpske. Baš me briga što su rekli tzv. uz vlastitu državu. Samo su kroz jezik potvrdili da su prodane duše.

Boom

Koel Jel to misliš patriote kao ti.Nama ne trebaju osobe ko ti i slični tebi.Ti si sramota o čovjeka jer si pun mržnje

BHRT je pala šap'tom! Nisu mogli 92. jesu 2021. To je specijalni zadatak SANU! Štaš kad se OSA bavi sama sobom!

.

/ Najnovije