BH novinari: Konaković mora poštovati medijske slobode i prava novinara/ki

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dr Strunjacha

AV (u pokušaju) za sirotinjsku FGR...

Novine

Kabadahija se obracunava sa novinarima na svoj nacin kabadahijski, jer kabadahija ne zna civilizirano i argumentima. Sta kaze njegova supruga novinarka na sve ovo?

Bosna Bosancima

Dino je najklerikalističnija prijetnja budućnosti Bosne. Njegovo opšte obrazovanje je obrnuto proporcionalno njegovom poilitičkom talentu. Baš šteta. ne da se u.sr.anoj Bosni do potoka - iliti nikad dva dobra

Tuner

Zadnja rijec naslova. Konjino nepismena

PERO

TUZITE GA ! COVJEK 20 G. SAMO BALJEZGA I NAPADA I LAZE!

Bursac je GOVNO. Citam ga ovdje, nevjerojatno!

Na sve on ima neku opasku kao da ju je Bakir izrekao ili Faruce Velece Telece. Vidi se da je placen da kenja. Dakle, sa te strane, puna podrska Konakovicu, ispravno je!

adi

Bursac nije novinar nego placeno pseto koje laje na svakog zivog, smrad obicni

adi

Dino je najklerikalističnija prijetnja budućnosti Bosne. Njegovo opšte obrazovanje je obrnuto proporcionalno njegovom poilitičkom talentu. Baš šteta. ne da se u.sr.anoj Bosni do potoka - iliti nikad dva dobra ka Bosna Bosancima a bakir ti je pojam inteligencije, tipicni turski lopov, samo zlo izvire iz njega, i vecine sda clanova, i biraca

666

Na sve on ima neku opasku kao da ju je Bakir izrekao ili Faruce Velece Telece. Vidi se da je placen da kenja. Dakle, sa te strane, puna podrska Konakovicu, ispravno je! ka Bursac je ****O. Citam ga ovdje, nevjerojatno! Lik je teski serator, i placenik, smece, a ne novinar

xxx

samo **** gamad Dino, vidis da su to sve ciganija placena od strane sda da seru po portalima, bursac je obicno ****o kojenijedne rijeci nikad anije napisao protiv sda terorizma, krsenja ustava, preglasavanja, ker koji je na bakirovoj platnoj listi, vecina novinara su degenerici koji blage veze sa zivotom nemaju nego seru, i uvalce se u supak

.:.

Bursac nije novinar nego placeno pseto koje laje na svakog zivog, smrad obicni ka adi Tvoja mama baš suprotno misli za Bursaća! Kaže da je odličan... Kolumnista ;)

Da,ali

Postuju li novinari istinu i pisu li zaista ono sta se dogadja ili cesto izmisljaju.U hrvatskoj postoji nekoliko portala koji traze da se pretplatite,a za iznos od 500 do 1000 eura pisu sto god hocete bilo istina ili ne.

Error

I novinari iskoristavaju javno mjenje za prepucavanja sa politicarima.Svi politicari su vrlo dostupni u medijskom prostoru pa neka se izrazgovaraju direktno bez uplitanja javnosti u njihove dijaloge.Gosp.B. je mogao direktno da pita Gosp.K. u cetu ili na njegovom fb profilu i to je to.Zar vi sad ne mobingujete drustvo?Ako je to medijska sloboda jadan ovaj narod sa takvim medijima.

Avduka

Nije sam Konaković. On je u koaliciji 3+. Čudno da se ovo saopštenje novinara odmah uklanja sa naslovnice jer se i vas tiće ili bi moglo.

/ Najnovije