Bh. novinar Vlastimir Mijović teško bolestan: "Dragi moji, došlo je do grla"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ispijanje čaja sa Putinom (povraćotina i rikavela)

Izvolite popiti čaj. Popiješ čaj i samo padneš. Ili ovako: https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija/tragedija-na-svadbi-u-beogradu-igrao-kolo-pozlilo-mu-i-preminuo/433836

dz

Iako ti ne mogu pomoci ni na koji nacin, dragi Vladimire, ipak ti zelim uputiti rijec ohrabrenja

ja

Nemoj se prestati boriti do zadnjeg atoma snage, drzi se junace

Azra

Samo slušati ljekarske savjete i uraditi dijagnostiku na nekom ,,neutralnom" terenu. Za taj sanatorijum u Sarajevu nikad nisam čuo i ko zna kakvo osoblje tu radi i koliko je stručno. Danas svako otvara kojekakve privatne ambulante, bolnice, laboratorije a da pojma nemaju.U svakom slučaju sve najbolje .

Commi

Žao mi je da ovo čujem. Vlastimiru želim da iz ove bitke izadje kao pobjednik. CBD ulje se može naručiti iz Hrvatske, bočica sa kapima malo jače koncentracije košta oko 150 KM.

Guest

Ako se moze otici na Kubu oni imaju spasonosnu terapiju za pluca. Znam skupo je,ali toliko vrijedis da bi trebalo akciju napraviti sretno.

Gost

Bh novinar? Zašto nama u BiH kazujete odakle je? Nije japanski novinar.

Ovaj,

Samo slušati ljekarske savjete i uraditi dijagnostiku na nekom ,,neutralnom" terenu. Za taj sanatorijum u Sarajevu nikad nisam čuo i ko zna kakvo osoblje tu radi i koliko je stručno. Danas svako otvara kojekakve privatne ambulante, bolnice, laboratorije a da pojma nemaju.U svakom slučaju sve najbolje . ka Azra mislio je na svoju porodicu

/ Najnovije