BH Meteo se oglasio: "Slijede nove vrućine, krajem sedmice temperature do 35°C"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alf

Mostar 38 sada. Cuj do 35.

Ooo Nedime

Jel ovo samo termobaricki greben? Ili su u pitanju katastrofalne globalne ireverzibilne klimatske promjene?

Sarajevo

Uslišane dove za kišu pa se ti Maricka i Naša stranka malo uozbiljite.

agendashi

Pogodil se sta? Osim agende? Klimatske promjene su stvarnost, ali je laz da smo mi za to krivi, pogotovo da ce se klima promijeniti ako uvedemo karbonski otisak, porez na zrak, pobijemo sve krave da ne prde (krave ne mogu prditi, naucno dokazano), ako tamanimo sume (nove teoreme suprotne fotosintezi)....itd

Joo jes buraz

Pogodil se sta? Osim agende? Klimatske promjene su stvarnost, ali je laz da smo mi za to krivi, pogotovo da ce se klima promijeniti ako uvedemo karbonski otisak, porez na zrak,pobijemo sve krave da ne prde (krave ne mogu prditi, naucno dokazano), ako tamanimo sume (nove teoreme suprotne fotosintezi)....itd ka agendashi .......dodje li i tebi da skocis sa ruba ravne Zemlje!? Toliko novih konspiracija, a tako malo vremena. Mene ovaj krokodilski rep zaboli koliko sjedim i gledam ovo.

Ma bravo

Pogodil se sta? Osim agende? Klimatske promjene su stvarnost, ali je laz da smo mi za to krivi, pogotovo da ce se klima promijeniti ako uvedemo karbonski otisak, porez na zrak, pobijemo sve krave da ne prde (krave ne mogu prditi, naucno dokazano), ako tamanimo sume (nove teoreme suprotne fotosintezi)....itd ka agendashi .......8 milijardi ljudi uopste nije proizvelo toliko CO2 da se otope i sjeverni i juzni pol, totalno nevezano. Isto ovo bilo prije 100 hiljada godina, fino TikTok javlja. Hvala drustvenim mrezama na prosvjetljavanju.

/ Najnovije