Bh. malinari zabrinuti: Ako cijena bude ispod 10 KM po kilogramu, nećemo ih ni brati

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Admir

Maline su običan korov! A vi za to hoćete 10 maraka po kilogramu. Da ih ne dirate idućih 20 godina i dalje bi bile na istom mjestu. Prosto mi se gade ovi fazoni kao sve je poskupilo pa ću i ja poskupiti maline,drva,vodu itd. Dabogda svi zijanili sve te pare što će te od nas opljačkati

Guest

slobodno bacite sve .

Ko vas hebe, uzeli ste poticaje za to, sad bi bilo jos najbolje jedno 20 KM po kili...

Nemojte ih ni brat, nek propadnu. Ja odem, naberem sebi kupina kojih vise ima u slobodnom rastu u prirodi, nisu ni prskane, nit su djubrene granulatom, deliciozne su kao i maline! A vi sanjajte o obogacivanju za dvije sezone preko malina!

Auuuu hihihihihh

Lijepe riječi su ukras!

Boske

9,99 KM vas nebi zadovoljilo malinari.Teško će narodu biti bez malina ali predeverati će nekako.

/ Najnovije