Bh. građani vraćaju kupljeni hljeb: "Ovo je bruka šta nam rade..."

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

To je vama GENOCIDNA TVOREVINA puna srpskih zlocinaca dala

MARS IDIOTE

To je vama GENOCIDNA TVOREVINA puna srpskih zlocinaca dala ka Bosanac Ko je u Federaciji dao da litar ulja bude 5 KM? dosadan si ko dijareja. Tako i smrdis

Crni

Sarajevo, Merkator, dana 20.03.2022, suncokretovo ulje 3.40KM. Čisto da se imaju korektne informacije.

Mato

Dabogda nuklearna sve poravnala da zbriše sve živo

glasajte opet za satordziju MiloKRADA....

to vam je vas MiloKRAD i njegov rezimski SNSD dao..trazili ste-gledajte.Crknite od gladi kad ste budale!

KUPUJEMO SAMO U DOMACIM LANCIMA

Sarajevo, Merkator, dana 20.03.2022, suncokretovo ulje 3.40KM. Čisto da se imaju korektne informacije. ka Crni DEBILCINO GENOCIDNA SA DESET KOME NTARA_MI ne kupujemo u Mercatoru ili Konzumu-MI kupujemo u Bingu AC marketima i slicnim DOMACIM LANCIMA i tamo nisu te cijene. A hajd sad odjebi genocidasu, lijepo je kad imas posla u Sarajevu "kod baliya" a kad navecer dodjes u sumu odakle si slejgo, postajes"goropadni cetalj"..Vama treba otkaze pdoijeliti, jer da vam nije Federacije koja vas hrani, krepali bi od gladi.Govnna nezahvalna!

Ljiljan

Prije 2-3 godine u smrdiji su predvidjeli ovu situaciju I prodavali hljeb na kriške!!!!

AS

Pa i Klas je podigao sa 1KM na 1,2 iako su pšenicu kupili prošle ili predprošle godine i brašno koriste iz zaliha. Zato Fadil kaže da je kruh u federaciji 1,2 KM a ne kaže da je težak 400 grama a ne 1 kg.

@Ljiljan

Ovaj ljiljan(a isto i bosanac) samo prosipa mržnju kao da mu je nešto ono govno genocidno šešelj. Ljiljan ti bi trebao da pogledaš svoje porodično stablo i sigurno pripadaš lozi šešelja.

Omer mehmes atmadua

Ovaj ljiljan(a isto i bosanac) samo prosipa mržnju kao da mu je nešto ono govno genocidno šešelj. Ljiljan ti bi trebao da pogledaš svoje porodično stablo i sigurno pripadaš lozi šešelja. ka @Ljiljan Ja imam porodicno stablo 11 koljena unazad od omera mehmed atmadza oko 1660 kad je je dosao u bosnu

@Ljiljan

Ja imam porodicno stablo 11 koljena unazad od omera mehmed atmadza oko 1660 kad je je dosao u bosnu ka Omer mehmes atmadua<<Jeli, a da nije onaj Mehmed sin Bogdana. Ja sam čuo za to Mehmeda. Znači ti si po tom stablu Srbin

Kija

Ovo im je dobro došlo da zarade od ionako ojađenih i osiromašenih građana diže cijene kako ko hoće bez ikakve kontrole

iris

Nisu gradjani nego Srbi.

Boske

Strpite se još malo ,kad se odcepite i ostanete sami sa vašim ratnim zločincima poteći će med i mleko ,biće leba bez motike.

Name

Miletu se zahvalite za to na izborima.

Gorica

*** svima

SVE STE ULJE POPILI

Sarajevo, Merkator, dana 20.03.2022, suncokretovo ulje 3.40KM. Čisto da se imaju korektne informacije. ka Crni DEBILCINO GENOCIDNA SA DESET KOME NTARA_MI ne kupujemo u Mercatoru ili Konzumu-MI kupujemo u Bingu AC marketima i slicnim DOMACIM LANCIMA i tamo nisu te cijene. A hajd sad odjebi genocidasu, lijepo je kad imas posla u Sarajevu "kod baliya" a kad navecer dodjes u sumu odakle si slejgo, postajes"goropadni cetalj"..Vama treba otkaze pdoijeliti, jer da vam nije Federacije koja vas hrani, krepali bi od gladi.Govnna nezahvalna! ka KUPUJEMO SAMO U DOMACIM LANCIMA << Brate bilo bi ti i tu 3.40 da niste pokupovali sva jeftina ulja, sad su vam ostala samo ta od 5 km pa placete. Sacekaj iduci mjesec. Bimal plavo pakovanje 3.45 u amku, nase domace ulje pa ti vidi

Tatar

Nisu ljudi krivi sto podizu cene nego mi sto kupujemo sve to po svaku cenu

@Name

Miletu se zahvalite za to na izborima. ka Name << A mi Novaliću

Netačno

vlast ne čini ništa...ovo nije tačno. Vlast radi mnogo toga za narod, npr. odbili su prijedlog da se suspenduju akcize, jer navodno neće biti dovoljno javnih prihoda za njih. To je velika stvar za narod, ne smijemo biti nezahvalni.

D aut

Nisu gradjani nego Srbi. ka iris Građani su samo bošnje. Oni hoče gradžansku republiku, a dobiče kur..

@Boske

Strpite se još malo ,kad se odcepite i ostanete sami sa vašim ratnim zločincima poteći će med i mleko ,biće leba bez motike. ka Boske A i vama će biti super jer ćete uživati bez ometanja u lijepoj 1442 godini napokon

zizi

Eno Dodik je pokazao sta misli o tome sto je obicnom covjeku skup hljeb/ kruh. Nisu bolji ni Bokir ni Dragan. Oni trebaju na smetljiste. PROBUDI SE NARODE DOK NIJE PREKASNO!!

ZIZI

...I FAKAT, prestanite im pomagati prosipajuci tu sovinisticku pricu ovdje. Svako u BIH ko misli da je u boljoj situaciji od pripadnika drugih etnickih ili nekih drugih grupa GLUP JE KAO KLOC! Svi smo u istoj kaljuzi a ELITA I njihova djeca zive na nas racun. Bas me interesuje da li se nasi politicari I njihovi minioni boje gladi? Boje al u... da ne lajem ;)

NRW

Skup hljeb? Neka je. Kupi brašno i napravi hljeb. Skupo brašno? Neka je. Uzori njivu positiv žito i eto ti brašno. Ali ne, treba radit.

xcv

Ja razmazenog naroda

@Ljiljan

...I FAKAT, prestanite im pomagati prosipajuci tu sovinisticku pricu ovdje. Svako u BIH ko misli da je u boljoj situaciji od pripadnika drugih etnickih ili nekih drugih grupa GLUP JE KAO KLOC! Svi smo u istoj kaljuzi a ELITA I njihova djeca zive na nas racun. Bas me interesuje da li se nasi politicari I njihovi minioni boje gladi? Boje al u... da ne lajem ;) ka ZIZI Legendo ova dva komentara su ti super kratki al su do koske

/ Najnovije