Bh. grad polako se gasi: Mladi odlaze 'trbuhom za kruhom'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Glasajte

Za nacionaliste i uskoro cijela BiH prazna. Nemojte se cuditi. Oni su obezbijedili i 10 koljeno mogu ici da zive gdje hoce.

gospodja ministarka zna najbolje

kaze Bisera da smo razmazeni

Celo

NOVINAR , Kaže, nije sretan, ali mu je drago

Realist

' svi su zaposleni' ?!?!? A i idu? Ebo lud zbunjenog

Gost

Sve ovosunan naši političari priustili

Stanko

Narod mora da se odrekne Nacionalizma inače neće više biti omladine. Kad ce doci Republika Bosna i Hercegovina. Koja će biti za omladinu srednjogodisnjake i starije. Da imamo dobre plate da se neglada ko je ko nego da svi lijepo živimo od svoga rada. Plata ne 400 BKM nego od min 2000 BKM. Dosta nam je nacionalizma hocemo da radimo u miru da se druzimo mislimo na ljepše bolje sutra. Ne bude li tako nacionalisti će ostati bez omladine.

XYZ

Zalosno

/ Najnovije