Bez identiteta: Nevidljivi stanovnici Sarajeva – borba Roma za osnovna prava

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Shshsh

Veca manjina od tzv hrvata a opet nemaju prava

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

SVE TO TREBA VRATITI NAZAD U SMRDIJU ODAKLE SU I DOŜLI U NAŠU PRELIJEPU BIH!!

Meša

Krivina u obliku slova ,,U,, Djeca poredana kao orgulje. Dio bivše SFRJ. Piscu bi pozavidio i Ivo Andrić. Ili je cijela prica izmisljena ili je novinar nepismen da nije napisao gdje je to mjesto ? Trebate pitati SDP zasto je takon o licnoj karti takav? Dobro je da je gospođa Selvije Kindaj, sa 6 deca konacno dobila licnu kartu. Neka se odmah javi Dini K. za porodiljsko ili direktno UK u.

adi

boli vepra niksica ***** za svakog stanovnika samo da je klepati sto vise, obezbijediti svom nakoto za narednih 100g

adi

SVE TO TREBA VRATITI NAZAD U SMRDIJU ODAKLE SU I DOŜLI U NAŠU PRELIJEPU BIH!! ka Ljiljan:VLASI SU TURSKA *****AD a vas u anadoliju kof familije pa da napokon bosna bude sto je nekada bila drzava bez poganih, sugavih, islamista koji su glupi, lijeni, nesposobni lopovi, i izdajnici, i vi ste turska *****ad jer ste od turskog qurca nastali, dehgeneriku pleme ti *****, i tvoju poganu pedofilsku vjeru papuara pedofila muhameda

Let's be real

Veliki dio odgovornosti za to kako Romi žive snose sami Romi. Ne izbjegavaju ih ljudi zato što su Romi, nego zbog njihove (ne)kulture koja uključuje trgovinu ljudima, nehigijenu, kriminal itd. Zašto su uništili to što im je po ko zna koji put dodijelila opština? Da žele, imali bi prilike kao i svi mi, ali to nije slučaj.

@adi

a vas u anadoliju kof familije pa da napokon bosna bude sto je ... Isti ste obadvojice. Između tebe i njega nema razlike.

koji

je problem a koji nemaju i drugi narodi pa i bosnjaci..imaju ista prava ali je izgleda lakse krasti..djeca skolovana sa fakultetima se ne mogu zaposliti a o kojim pravima pricamo onda.. dosta je vise nepismenih, ako zele nesto onda neka djecu salju u skolu i neka ih skoluju, neka prestanu prositi i dzepariti

/ Najnovije