Bergera dočekali Komšić i Džaferović, Dodik nije došao u Predsjedništvo BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Samo ukinuti genocidnu tvorevinu i entitete i lakse ce se disati. Netreba Srbima nikad vise dati ikakvu funkciju politicku ili bilo koju drugu. Oni samo znaju lajati, ubijati, mrziti i to vjekovima. A onu debelu hrpu govana, zvanog Dodik treba na sud i dozivotnu robiju. Mogao bi se i pridruziti onim smrdljivim šupcime i genocidasima u zatvoru.

Hauptstadt Sarajevo

Imate ogromnu moc u svojim rukama preko Visokog predstavnika u BiH, a trpite javna ponizenja i uvrede od osoba koje na bi nikako smjele biti na vaznim funkcijama u BiH! Zasto sve to trpite? Da li je i ovdje kao i u vremenu agresije na BiH od strane Srbije i Hrvatske prisutna duboka licemjernost Europe?! Dokazite suprotno, bar sad, svojim djelima!

Gricko

Nije mi pozvan niti treba dolaziti u šeher grad neka ga gore u genocidnoj.

Nema

Krmeče glave , prelijepa slika sve gospoda.

Srki

Ovo je predsjedništvo muslimana a ne BiH.

Klima

Ide mile u nato. Vidiš mile srbe u nato zato ga danas nema .

Dzamhirija

Neka nema krmeta

Veritas

Eto to je ta BiH kakvu vi zamisljate, jos samo da nadjete nekog Sejdu da predstavlja Srbe i super....Da bi neko bio kosmopolit ili europejac mora tu Vasu politiku podrzati, a oni koji misle svojom glavom su nacionalisti. Nije mi jasno gdje je tu realnost....zar nije vrijeme da se napravi BiH po mjeri sva tri naroda, a ne samo po mjeri najbrojnijeg naroda.

Guest

Ozbiljno pitam, do kada će međunarodna diplomatija dopuštati da ih ponižava Milorad Dodik?

Veritas

Dudekkrivousti.... bravo vidi se da si ti europejac i kosmopolit uvazavas tudje misljenje.... samo tako nastavite......

Perica

Berger se sastao sa muslimanima. Ovo nije Predsjednistvo BiH. Jednog clana uporno biraju muslimani, a drugi nije dosao na satanak zbog kriminalca Incika.

Bah

Došao u talibansko Sarajevo! Neka pričaju da islamskim fundamentalistima! Oni su njihove sluge! Srbi nikad nisu služili Švabama!

Istina

Berger je posjetio muslimansko Sarajevo, a ne Predsjedništvo BiH!

Leone

Neka nema krmeta ka Dzamhirija Hajde Alibaba, zivota ti, podsjeti me sta ono ti rece kad ova dva debila odbise da prime jednog od, mozda, tri, najuticajnija politicara na svijetu Lavrova. To je bila strasna bruka i prostakluk, tj. nevaspitanje i nekultura.

/ Najnovije