Naša stranka o Turković: Građani nisu lijeni, ne žele raditi za tvoje nekretnine

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDA je najvece zlo u BiH

i za ovo je kriv Dodo ili Cavke? Ratna profiterka kojoj je mjesto na robiji

Gost

Omeraga svaki je srbin i većina hrvata u Sarajevu otkupila stanove za certifikate i prodala ih za keš lovu. Možda si i ti to uradio. NS i njeni bjedni članovi nastavljaju sa puhanjem u Dodik-čović tikvu !

Drm bora

Sda kera

Bolest

Ona i cijela njena partija je ogulila pucanstvo svojim malverzacijama i pogresnim odlukama. Sto jedna budala lose napravi, ne moze sto pametnih razrisit . Perfidnost nije znak pameti vec znak mentalne bolesti.

Guest

Treba ispitati šta je Biserka imala prije,a šta ima sada....kako je to steklabuz pomoć stranke! Hajde više neka korupcijski tim počne raditi...i oduzimati imovinu koju su pojedinci pokrali i obezbjediti čak i svoje praunuke!!! Dosta više!

Berebaj

Berbiću svi su otkupili svoje stanove koje su već jednom kupili i ti stanovi nisu bili kako ti kažeš ,,društveni" jer su ih kupovale firme zaposlenika kojima su odbijali od plata za stambeni fond,a kasnije i kroz SIZ. Nemoj dovoditi ljude u zabludu sa svojim glupim komentarima.Ako si želio popljuvati Turkovićku nisi morao pljuvati čitavu radničku klasu. Iste ste samo što možda ona ima više kila.

https://bit.ly/3Ij3lDZ

Kako stigoste napisat saopštenje?

SN

Neka mlađehni Omer pita svoga dedu Selima Bešlagića kako je on došao do stana pa neka mu neke stvari objasni. Nije dovoljno samo otići vani i studirati pa odmah u politiku i to još za predsjednika haha. Kaže bolje u političare nego u Njemačku i izgleda da je u pravu ali nemaju svi leđa da ih neko gura.

071

Ma nije to problem, osim ako nije, kao masa SDA funkcionera, bespravno mlatnula stanarsko pravo u centru nakon rata (poput Genjca) pa onda otkupila stan za džabaka. Problem je sve ostalo.

Guest

Guest @ Berebaj Koliko se sjecam stan su mogli otkupiti samo oni koji su imali stanarsko pravo na taj stan. Sve drugo je lopovluk SDA cace,Zutog i njima slicni.

Istina,pravda,sudstvo,buducnost,ostati,boriti se il pobjeci od sfa mafije

Ogavna sda kera,natjerat ce oni nas na pobunu takvu da ce im evropa biti tijesna,vrlo smo blizu,nebi vasim famelijama bio u kozi.

JA1

Berbiću svi su otkupili svoje stanove koje su već jednom kupili i ti stanovi nisu bili kako ti kažeš ,,društveni" jer su ih kupovale firme zaposlenika kojima su odbijali od plata za stambeni fond,a kasnije i kroz SIZ. Nemoj dovoditi ljude u zabludu sa svojim glupim komentarima.Ako si želio popljuvati Turkovićku nisi morao pljuvati čitavu radničku klasu. Iste ste samo što možda ona ima više kila. ka Berebaj JEST U PRAVU SI, TAKO JE I KEMAL CAUSEVIC ZA CERTIFIKATE POKUPOVAO NE JEDAN NEGO VISE STANOVA I URADIO NADOGRADNJU NA ZGRADI ODMAH PORED KATEDRALE A I TO JE KUPIO POD POVOLJNIM UVJETIMA A OPLJACKAO UIO ZA DVIJEMILIJARDEIDVJESTOMILIONA KM I JOS UVIJEK JE NA SLOBODI ZATO STO JE HTIO GOVORITI PROTIV TVOJE SDA PA GA NAPRASNO OSLOBODISE SVAKE KRIVNJE. Toliko o vasem postenju

/ Najnovije