Benjamina Karić zbog filma "Sarajevo Safari" podnosi krivičnu prijavu protiv sijača smrti u Sarajevu

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Profesorica travnickog fakulteta. Sta dalje da se kaze

Teska

Budala...kaze da ce podneti KP i protiv klovna iz filma IT...

Haha

Pakleni šund

***

SESELj

NB

Proganjati bandu, janego!

***

TURSKA ****A je to

KancelarijaGradonačelniceSarajeva

Podnosi krivičnu prijavu protiv Fredija Krugera zbog napada na decu

Lijepe riječi su ukras

***

Da voli Maru, bila bi Maric...

:) ..

POGAN

NEMA SA *****AMA SUŽIVOTA

Puši ***

Bendzamin podnosi KP protiv majke posto je mnogo ruznu rodila...*** ka Hitno!!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Gogo

Da li je moguce da ona nesto radi osim sto se glupo smijesi i javno "fata" sa Stanivukovicem?

Gh

***

Dragan Bursac-Radiuo Sarajevo

Lijepe riječi su ukras

Ivan

Hajd neka je makar nešto u životu uradila. Do sada u mandatu 0/0.

Lili

Boze velike budalastine. Nikad kraja muslimanskom zlu. Nikad kraja izmisljotinama. I hajde samo da ligicno poredamo stvari: Koje taj ko bi isao u ratno podrucje gdje moze poginuti? Cime su mogli doci? Aerodrom je drzao UMPROFOR i tamo su slijetali samo njihovi avioni. Jedino je Umprofor mogao dovesti ljude iz inostranstva. Treba se zapitati jeli muslimanska strana ta koja je naplacivala tim strancima da pucaju po Srpskom stanovnistvu, snajperima i granatama Naravno, to treba dobro ispitati.

Opet bosnje brisu istinu

Sta kaze pravnica sa travnickog fakulteta, tuzice n.n. lica ciji identitet ni ne zna. Kako je to uopste moguce u pravu, molim objasnjenje bosnjackih pravnika, jer to nigdje u svijetu nije moguce. Pa vi bosnje stvarno niste nizasta drugo nego za viceva.

Uh dobro

Je što je Bata umro jer bi mogo dobiti tužbu za ubijanje švaba

22

>>Boze velike budalastine. Nikad kraja muslimanskom zlu. Nikad kraja izmisljotinama. I hajde samo da ligicno poredamo stvari: Koje taj ko bi isao u ratno podrucje gdje moze poginuti? Cime su mogli doci? Aerodrom je drzao UMPROFOR i tamo su slijetali samo njihovi avioni. Jedino je Umprofor mogao dovesti ljude iz inostranstva. Treba se zapitati jeli muslimanska strana ta koja je naplacivala tim strancima da pucaju po Srpskom stanovnistvu, snajperima i granatama Naravno, to treba dobro ispitati. ka Lili<< UNPROFOR papanko, ne M

/ Najnovije