Benjamina Karić: 'Uskoro će jedna od najljepših građevina u našem gradu zablistati punim sjajem'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slučajna gradonačelnica BendŽamina

se kiti tidjim perjem. Vraati see u Travnik, alahati!

450 000

za projekat rekonstrukcije jel to malo puno !?

Oniks

Auuu što se arhitekte popraviše, samo pola miliona za pripremu projekta, koliko će se Sattler ugraditi, koji je procenat?

tito i tarantula

Gradonacelnica je obilazila ruševinu Jajce kasarne, centralu na skenderiji, ( koja se trenutno ruši po ljudima ) Ars Aevi ledinu, i manje vise ostale toponime što ruševine što u zastoju... pedantno se naslikavala za facebook sa svake od njih, i na kraju je odlucila da je prioritet da se uradi projekat za 450 000 KM rekonstrukcije fasade.. zanimljivo.. Što recimo nije te pare uložila u realizaciju nekih vec napravljenih projekata ( ARS Aevi recimo ) mogla je ako nista skinuti humus za te pare u pm.. najlakše je porucivati papire i rendere pogotovo za krecenje fasada

Bendji

Citao sam negdje komentare kao "gradonacelnica mazlum" "osoba sa posebnim potrebama" i sl netacno. Ona je jedan ambicijozni mudri populisticki parazit, ulaže pare u spomenike i u usminkavanje zgrada, ali u najprometnijoj ulici. Znaci sa najmanje troska i belaja dobije najveci publicitet.

Ha ha ha

farbanje zgrade u centru.. Jos jedan revolucionaran potez gradonacelnice

Guest

Hoćete li to i ovo što je ostalo plastificirati? xD

Aaaa

Što vječnu vatru ne prilagode današnjim energetskim uslovima pa da radi na pelet?

A

Citao sam negdje komentare kao "gradonacelnica mazlum" "osoba sa posebnim potrebama" i sl netacno. Ona je jedan ambicijozni mudri populisticki parazit, ulaže pare u spomenike i u usminkavanje zgrada, ali u najprometnijoj ulici. Znaci sa najmanje troska i belaja dobije najveci publicitet. ka Bendji Kad to kaže neko ko živi na socijali

/ Najnovije