Benjamina Karić uručila 'Ključ Grada Sarajeva' generalnom sekretaru Lige muslimanskog svijeta

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Nije mu dala ključ za vodovod?

adi

***

Bosna bez sna

Genijalno, gradonačelnice! Uvažena Karić a rođena Londrc je žena-zmaj, rođena lavica. Sama odrađuje posao za pet-šest klubova zastupnika SDA!

xxx

***

Ivan

Vidi mi se na faci da je fini čovjek, za multikulturalnost i demokratiju. Nego, gdje mi je ono pasoš....

Je li ovo urucivanje kljuca

isto tako u sklopu promoviSANJA medjunacionalne trpeljivosti i suzivota?? Je li pomislite mozda, dragi moji Muslici, kako ovo primaju Hrvati i Srbi (da idem abecednim redom)? Nevjerojatno je sa koliko zara i dalje radite na cijepanju BiH, je li to namjerno radite? Mislim, ako da, pa mozemo se mi brze dogovorit, ne treba za to teatralnih gluparija na svakodnevnoj bazi.... vama 23 i cao, zivio....

A što ne bi moglo???

Ovo je valjda politika kontinuiteta? Prebistri Aljo ostavi BiH u amanet potomku osvajača. A preumna gradonačelnica ključ glavnog grada Lige koja se ne zove Liga multikonfesionalnog ili multireligijskog svijeta. Možete li zamisliti Bogića Bogićevića kako predaje ključ grada nekom čelniku Lige kršćanskoga/hrišćanskoga svijeta? Koliko bi minuta trebalo da "naš veliki Bogić" postane "krvoločni križar" ili "katil- krstaš"?

Jel ovaj iz Premijer lige....

...ili iz Championshipa?

Jo ba, ovi su nam zivota valjali

Da nije njih bilo, ne bi mi savladali agresiju i zavrsili rat vec u novembru 1992. Oh wait, nismo, nismo. To nam se svima samo usnilo. Oni su bili busy kupovinom engleskih klubova tada, dok smo mi cekali vijesti putem radija na baterije.

Ana

Tako, samo nastavite, to je buducnost BiH, krkani

seljo

ma ja mani se olimpijade i sevdisanja nego se ufati reale

Nemojte tako, ljudi

Pa ovaj je Bakiru licno urucio madrac, koji i dan danas stoji u trezoru Narodne banke, malo su ga na kant sad stavili uza zid.

TAKO SE IDE U EVROPU!

haha, vider muzelimana sejde, džoamijskog štakora, mašalaahahha! kud reis okom, sunet-šovinista sejdo džoamijski skokom! oćel reisovi arapski islamoteroristi i tebi dat koju -vreću zlata- ipak si ti njihova džamijska štakorčina?? boakir je svoje vreće smjestio kod erdogana...

/ Najnovije