Benjamina Karić prošetala Baščaršijom sa slovenskom ministricom Tanjom Fajon

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fishek10

dushe nashe

Katil

Da je sjela pored one gankaci ispred begove dzamijei pruzila ruku razlike ne bi bilo.

Mislilo se da je poslije papka Skake

nemoguce dovesti na celo Grada nekog veceg

Ubi nas površnost

Pa jel Tijana ili Tanja?

Cccccc

Nek joj neko promijeni način odijevanja, molim vas!!

Tabasco

Skaka nije papak, on je mahalaš,... ova je papačeros, ali ovo i nije grad, ovo je naseljeno mjesto

Sipu racku

Skaka nije papak, on je mahalaš,... ova je papačeros, ali ovo i nije grad, ovo je naseljeno mjesto ka Tabasco Ti si seljak, da se ne uvrijede pravi

Guest

Nemoj bona, kud ces tuda,puca se, moze te zalutalo zrno scolit po sred glave....

Skaka

Skaka nije papak, on je mahalaš,... ova je papačeros, ali ovo i nije grad, ovo je naseljeno mjesto ka Tabasco Je kriminalac.

Ova

Ova kombinacija je kao bajden- tramp, na sta je svijet spao. I nisi ti niciji partner, to je poput onog sto govori zelenski da mu je zapadni svijet partner, a oni ga iskoristavaju do besvijesti.

/ Najnovije