Benjamina Karić: Pronašli smo odlično rješenje za plamen na Vracama

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svijeca

Ma vala i 3.000KM. mjesecno je puno kada novac izgori bez koristi i ode u zrak. Dovoljan je spomen park koji se treba odrzavati. Da li jos igdje u svijetu ima da se sa gorionikom sjecaju antifasista .

Mostar

Stavite onu krpu sa ventilatorom i led rasvjetom sto simulira plamen i tako ste lazni antifasisti

Matrixus

Stavite onu krpu sa ventilatorom i led rasvjetom sto simulira plamen i tako ste lazni antifasisti ka Mostar Neka si ti zato Fašista!!

Re

Bravo i svakih 5 godina ponoviti pregled i ako je tehnologija napredovala opet smanjiti troškove. Čudim se da Bake nije došao kao stari antifašista da nešto predloži. Kao nedavno na partizansko groblje u MO gdje je hvalio antifašizam svoje porodice... Toliko je bio jak taj njihov osjećaj da odoše skroz desno u religiju i naciolizam velikih razmjera... Ali da se vratim na ovu vijest, bravo!

Gif

Moze led sijalice kao svijece u kafanama ili led displej sa gifom kamina.Sve pucketaju drva.

Gh

E sad jos da ugasite vjecnu vatru u titovoj, pa da time i definitivno priznate da ste fasisti, a ne antifasisti kako se lazno predstavljate.

_

sto mora biti plamen? napravite fontanu, ljepse, jeftinije, korisnije

/ Najnovije