Karić prihvatila kandidaturu: Ljubav prema Sarajevu mora biti motiv za rad

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Facebook gradonačelnica! Jadno Sarajevo šta si doćekalo!!!

.

Zong

. ka Facebook gradonačelnica! Jadno Sarajevo šta si doćekalo!!! doČekalo. Piše se dočekalo. Osnovna škola...Čestitke gradonačelnici.

Sarajka

Čestitam!!!! Sretno gradonačelnice!!!!!!!!

Sarajlija

Jeste dobra milfaca

Sarajevo

Pa jeste li vi mahniti. Vi htijeli Bogića. Ja budala dragi Allahu.

Amerikanka

Neka je sretno i hairli.

nasvasta

Sad se ološ jednoglasno dogovorio,ali ipak ološ ostaje ološ teško sranje koje ste napravili sa ljudskom gromadom možete oprati.

vb

Ma bravo malena! Konačno barem jedno pristojno, mlado i pametno lice. Dosta je više likova s lobanjama iz Horor serija. Šta god da uradi i nije toliko važno. Samo nek se pogane SDA neevoluirane lobanje maknu više s ovih portala.

vb

I hvala Dragom Bogu da se onaj žuti slinavi degenerik više makne, lijepo čovjeka bude stid kad shvati ko je Gradonačelnik Sarajeva. Nek mu je sretno s obrađivanjem glavića, to je posao za njega. Ovo dijete barem izgleda lijepo i dostojanstveno.

/ Najnovije