Benjamina Karić posjetila ženu koja je povrijeđena obrušavanjem fasade i obećala joj pomoć

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slucajna gradonacelnica

pretvorila je grad u slucaj

Dado

Ova zena samo radi na samopromociji. Valjda su ljudi vise skontali.

raširila ti svoje zicegu u meHkoj fotelji,

čestitam! bar da nešto profitira, mašala.

Naša bruka i sramota

Nije karma nikakva k**va nego kraljica svemira. Nismo znali spriječiti onu nečuvenu nepravdu i sramotu prema Bogićeviću, gradu i državi i , kao kaznu, dobili smo- OVO!

Rodžena Londrc ranjenoj Ramizi

Nijedna fasada ne sme da te bije

mozes ti ista uraditi

da nestavis u novine.........bila kod nane eto ti u novine

IVA

***

...

Ovo jeste sve marketing. Međutim, gradonačelnica ovo treba i mora da radi. Zašto? Zato što mi živimo među idiotima. Istoga časa kad je žena povrijeđena i ovdje i na svim portalima obrušili ste se na gradonačelnicu. Koja NIJE nadležna. Da je šutjela tada bi ni kriva ni dužna ona ispala kriva. Ovako ona kupi političke poene. Ona to sada MORA, jer narod kojem je gradonačelnica je glup. Budimo iskreni.

Jole

Da je kojim slucajem Skaka jos uvjek gradonacelnik on bi joj pozelio sto duzi ostanak u bolnici

Sejfo

Što bi rekli ne hodaj malen ispod zvijezda.

Benjo

Nekadasnja opozicija-danasnja pozicija naviknuta da dobiva poene pljujuci po svojima nije zadovoljna ponasanjem gradonacelnice jer im to kvari uobicajeni koncept da niko ne smije misliti svojom glavom mimo njihovog odobrenja kao i ljubomore komsija i nacelnika Istocno od grada na sve nacine pokusavaju kompromitovati nasu prelijepu i pametnu Benđi. U tome im uveliko pomazu pojedini placenici botovi i novinari koji i nemaju puno veze sa Sarajevom.

Papazijanija

Nek joj neko od ovih starijih SDP - ovaca da joj objasni kako treba da izgleda gradonacelnik grada. Ovo njeno beskorisno zujanje po gradu ko muha bez glave, reagovanje na prvu, rasipanje para, neke empatije, euforije, .. Ovo je muka i za nju i za gradjane.

dok ne završi partizanska borba

Da je kojim slucajem Skaka jos uvjek gradonacelnik on bi joj pozelio sto duzi ostanak u bolnici ka Jole protiv antifašista!

/ Najnovije