Benjamina Karić podijelila lijepu vijest: 'Bravo, Sarajevo'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Najpoželjniji ali i

Najzagadjeniji moja baklava hanuma

Jest jest

***

huh

Ovo ona trudna. Znaci pola nacelnickog mandata oko trudnoce, pa oko poroda, pa oko porodiljskog...nema nje 2 godine za u opcini.

njego, imal bona... VOOOODDDEEEEE???

pitam za komšiju salčina.

Smijesno

Dolaze jer smo jeftini i potplaceni. Ma bravo.

Istina

Kljukuso,nemas ti veze sa tim,Sarajevo je bez tebe mnogo ljepse.

Kršteni kum Paja

Opet naše drage dijaspore patriote na socijali i podrum ratnici na birou(burzi rada) pišu bljuvotine o jednoj ženi koja pametna, školovana, uspješna osoba. A ovi nisu pametni ništa nisu završili ne rade i normalno da ih pogodila ljubomora i zavist

moja Benjaminfikusica

Sarajevo nešto izmeðu kalkute i kandahara a vuçe na ðibuti 100% Hvala lijepo draga naśa Benjamina i tebi i onima za koje lijepo śutiś

ne pajim dok pijan vozim

Caraga Milutin Hadzijamakhafizmulaosmanbegovic - pano stoji uz džamiju iz XVI vijeka - krajnje je onda vrijeme da se ukloni ta džoamija ODVRATNOG i GENOCIDNOG OSMANLIJSKOG OKUPATORA, da ne zatrpava vizualni identitet grada koji je u evropi, a ne na blisko-dalekom istoku. OLAHAM!

Ti nesto plaho protiv dijaspore

Opet naše drage dijaspore patriote na socijali i podrum ratnici na birou(burzi rada) pišu bljuvotine o jednoj ženi koja pametna, školovana, uspješna osoba. A ovi nisu pametni ništa nisu završili ne rade i normalno da ih pogodila ljubomora i zavist ka Kršteni kum Paja Izgleda da ti je rodbina prestala slati pomoć pa si ljut

Žamor jezika cijelog UMMETA

a miljacka smrdi, a vode nejma, a hava zagađena, a primitivaca iz podrinja i jugoistočne srbije kolko oš, a zdravstvo na sebkinom nivou, a poljine za g u z onje, a kasaba zapuštena... al zato:::: CRVENI TEPIH, MAŠALA,! jesmol papci il nismo?

Laxativw

Koldžo qrwin sine, zbog tebe pobjedi ova ždroka beskorisna.

Kršteni kum Paja

Izgleda da ti je rodbina prestala slati pomoć pa si ljut ka Ti nesto plaho protiv dijaspore Eto po tvom komentaru ispada da si glupa osoba. Ovako idiote glupi kad se kaže dijaspora onda se misli na sve dijasporce na ljude koje rade na baušteli, na socijali, doktori, radnici koji rade u fabrici i firmama, advokati,sportisti, muzičari itd a drugo kad kažeš dijaspora patriota na socijali onda se misli samo na ljude koji su kao na socijali ali ne zato što su bolesni i nesposobni nego što neće da rade jer su lijeni. Ja mislim da si ti dijaspora patriota na socijali koji neće da radi(a i sramotiš nas) pa si se zato našao iznenadjen(iznenađenje) i uvredjen(uređen)

Smajlic

Jos kad turistima szrancima ne bi naplacivali tri puta i vise karte za žicaru i druge destinacije Sramotno

Haha

Lijepa vijest će biti kad Kalendarku National Geographic uvrsti u katalog.

/ Najnovije