Benjamina Karić odgovorila na poziv Draška Stanivukovića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Ma ja ba, to bas i nije neka vijest, ali da ga je kojim slucajem odbila bilo bi Stotine komentara. Bravo za mladost i pomirenje idemo napred samo hrabro.!! Podrska sto se mene tice.!!

JA1

Lijepo i vidjeti i procitati ovakvu vijest.

zizi

BRAVO!

Kad

Kad gradonacelnica pocinje radit posao gradonacelnice,sve ovo dosad je na nivou djecijeg obdanista,nista konkretno,demagogija. Lijepa je saradnja ali nedo bog ako sta poprimi cetnicko od ovog manipulatora koji je gori od dodika.

Džasmin

E sad će dijaspore patriote biti na aparatima i ima da popiju šaku apaurina opet će apoteke da imaju dobru zaradu.E gradonačelnice razočarala si dijasporce još više dno dna si haha

Da

Pa mogu i u kafiću da se nađu. Oni nemaju nikakve ovlasti da bilo šta promijenu , što se tiče bošnjačko-srpskih odnosa.

Aha

Zar će Benjamina da se sastane sa "agresorom i genocidašem"!? Nema od prijateljstva ništa, dok god je ratna retorika i ratna stranka na vlasti u Sarajevu!

N.G

Ipak ovo dobro dođe pojedinim dijaspore patriotama jer imaju nizak pritisak i samo pogledaju ovu vijest njima se digne pritisak u tačku pa tako da ne moraju kupovati tablete haha

N.G

Mene su učili u dijaspori da mrzim i ne praštam da molim da rata opet bude a ja sa džostikom da se borim i da se bijem i ako treba šuljeve da dobijem.

Tuning

Benjamina, travnicki Univerzitet, sve jasno. Fotke kao influencerka za instagram. Jesu.li.mogli naci koga ozbiljnijeg, i nekoga ko ne.podrzava urusavanje.obrazovnog sistema.

/ Najnovije