Benjamina Karić na crvenom tepihu u Cannesu: 'SFF parira svjetskim festivalima'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma cak i jaci od ovih svjetskih!

Cha je pusta Londra kontra Splitu gradu!

da guica vidi puta o nasem trosku

Razlog odlaska? Razlog objave? Razlog krsenja novaca gradjana? Razlog samopromocije? Razlog potrebe Gradu Sarajevo?

Trprmir

Išla umjesto poštara da urući pozivnice za SFF. Koja li samo odgovornost i promocija grada.

Haha

Kalendarka se svakodnevno žrtvuje za Sarajlabad posjećujući samo najpopularnije svjetske destinacije.

AsAsova

Draga hoces li sta uradit za grad Sarajevo ? Do kad ces se samoreklamirat i hodat po svijetu ? Sta je sa sportom ?? Znas li da su juniori FK Sarajeva osvojili duplu krunu ?? Niko od vas se nije sjetio ni cestitat toj djeci, sram vas bilo ! I zenski tim je popravio svjetski rekord u osvojenim titulama, ni tamo vas nije bilo.. Do kad cete ignorisat trud i rad tih ljudi ??? Namjerno okrecete ledja, ne interesuju vas nasa djeca ? Mozda vam je bolje za imidz da su kriminalci pa da ih vi kao zalite nesto ? Taj macehinski odnos prema najvecem klubu u drzavi, sa najboljom skolom i uslovima za djecu je sramota svih nas, vise Tesanj da Tosku sa mizernim budjetom nego vi FK Sarajevu sa 1,4 milijarde.. Ako date nema Nice ni slikanja na nepotrebnim lokacijama.. Nismo glasali za tebe da ti djecije zelje ispunjavamo nego da uradis nesto za grad Sarajevo !

Opa Đuđa

Vidi samo glooove kod zrikave Suljagičke. Opet izvaljuje nebuloze.

bravo bendžo!

dok obična raja nema šta za jesti, ti se lijepo za he bavaš po dunjaluku, izmišljaš besmislene aktivnosti i trošiš narodne pare. fali kanu ta tvoja teleća njuška, moš mislit!

/ Najnovije