Benjamina Karić je nova gradonačelnica Sarajeva

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

Ma bravo malena! Konačno barem jedno pristojno, mlado i pametno lice. Dosta je više likova s lobanjama iz Horor serija. Šta god da uradi i nije toliko važno. Samo nek se pogane SDA neevoluirane lobanje maknu više s ovih portala.

Guest

je bla hin ona...

1241

Fina je, samo joj je stranka smeće, ali ona će to već vremenom shvatiti i odabrati drugi put. Sretno, ljubavi.

vb

I hvala Dragom Bogu da se onaj žuti slinavi degenerik više makne, lijepo čovjeka bude stid kad shvati ko je Gradonačelnik Sarajeva. Nek mu je sretno s obrađivanjem glavića, to je posao za njega. Ovo dijete barem izgleda lijepo i dostojanstveno.

!

Aferim!Sad mi je lakše.

Koel

Sad da vidimo muju ili hasu za gradinacelnika banjaluke stoca ili mostara gdje je bosnjaka u stoci i mostaru 48% ne mogu primirisati mjestu ni u gradakom vijecu na mjestu predajwdavajucem a kod bosnja moze gdje ih ima i 5% da budu na vodecim funcijama zato ce bosnje ponovo pod noz zbog svog neznanja a ja cu svoju djecu preko bare pa se jwbite kolko hocete i nwka vas kolju meni je dosta

Šta ima

Mi trebamo nekoga ko ce nam donijeti neku korist, a ne organizovanje za miss ili ono pametan je lijepo cita knjige. Necu da budem negativan, ali ko sto je skaka 0 vidjecemo sta je ova mlada dama. Hoce li znati? Pustite to bravo ovo ono. Vidjecemo sta ce postici. I nemojte ovaj komentar ni lajkati ni ne lajkati.

Zong

Zelim da se zahvalim svima koji mi daju podrsku da promijenim muslimansko dugacko prezime u nesto krace i smislenije. Necu da budem Hadzismajilorangutankapucinogojkobegovicsadfrisakstigaosanamazabogamibegic, hocu nesto jednostavno kao Swaifilihuntarunabandaranaike.

Zong

I da dodam, frisko sam stigao sa namaza, a stopala k'o ramazanski somuni, nadula se od pulsiranja sa silom iz trece galaksije.

Snažna SDA - Slaba BiH

SDA talibani na aparatima. Nije uspio plan da korumpirani Skaka dobije još jedan mandat.

Ka Koel

Koel, nemoj ti preko bare, nego u baru, pa krekeci, kao sto obicno i radis

@Zong

tebi je, izgleda, mozak k'o ramazanski somun, natekao od napora da budes duhovit

JA1

Sad cekam sta ce Zahiragic reci na sve ovo u komentarima i javno. Njegovo misljenje mi je najvaznije, hahahaha

Zong

kazu da je babo Alija, kada je klanjao, snagom iz guznog otvora mogao da baci u anasteziju cijela prva tri reda, ukljucujuci i hodzu. Cetvrti red je bio onako malo omamljen. Zasto ne bismo istu tehniku koristili na KCUS-u? Ili se vec koristi. Ne znam. Prosvjetlite me.

vb

..Pa kad ON udari po IP adresama i skriptama, pa onda po lajkovima i dislajkovima...uhhhh..... KAKO frajko lajkove puva, niko kao on ba! Pa onda Redakcijoo...REDAKCIJOOOOOOOOO ... hahahahahah

vb

De sad malo Zahiragiću lajkove sad, dedera ga......hahahahaha

Rrrr

Dobra milfaca

Bošnjak

Bošnjakov komentar se briše redovno, a glasio je ovako: Čestitamo gradonačelnici! Nešto je simpomatično - Ademović osta predsjedavajući!!! Je li ono rekoše da je on sporan - gdje nesata nepotizam???

Gost

Je li vi mislite da će netko povjerovati u vašu MULTI-KULTI podvalu? Već vam je Komšić dodijao a i ovu mladu ženu će te jednog dana sažvakati i ispljuniti.

/ Najnovije