Benjamina Karić: "Iz Izraela su htjeli i da pokrijemo ploču na Vijećnici da udovolje SNSD-u"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baddy

Elem, dzaba si išla u Izrael. Iskreno ti nesto ni ne vjerujem u te tvoje zvake.

Nmj

Bravo

Koki

Elem, dzaba si išla u Izrael. Iskreno ti nesto ni ne vjerujem u te tvoje zvake. ka Baddy

Ava

Elem, dzaba si išla u Izrael. Iskreno ti nesto ni ne vjerujem u te tvoje zvake. ka Baddy Koga briga sto ti vjeruješ Neće je.ena izraelska komora diktirati ništa u Sarajevu!

Ask

Benjaminu za kraljicu.

Hedi

Zapale Vijećnicu i jos se ljute sto pise na njoj da su je zapalili. Dobro mi imamo ikako strpljenja s njima

Mex

Tako je Benjo

Otuzno

Jaranoce ja sam mislio da si ti otvorena za sve ljude nisam znao da ti smetaju lezbe i *****i. Pa ti isto ovaj bake ili dino ceskavac. Nemas stila jednostavno. Hajde idi malo sa draskom se druzi.

bosanska inteligencija

Lijepe riječi su ukras!

pokrij krpom ploču, skini krpu s dupeta

zahtjevi izrojela

Pitanje

A šta teži LGBTQ zajednica sto je neprihvatljivo?

Habuhabuhabu

Benjamina of Gold

Drevna Bosna

Samo istinu, ma kakva ona bila! Kome smeta neka šeta!

***

***

Gost

Vijecnica nije TVOJA, i nemas pravo izmisljati razloge. Ili ce svijetliti ili nece. Da je Turska u pitanju, svijetlila bi , ali ovako ne moze jer si kao i ostali obojena teskim nacionalizmom.

***

***

***

***

***

***

Ralle

Lijepe riječi su ukras!

***

***

ACO

***

Saf

Bravo Benjamina

/ Najnovije