Benjamina Karić i Draško Stanivuković: Gradimo nove mostove!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

2021

Ma samo tako, samo naprijed, mi jedni za druge trebamo biti bogatstvo, ponos! Uh srce mi puno, kao da su moja djeca u pitanju!

Karadoz

seljacina obucena u boje Srpske zastave

MrziteljPDA

Kako je krenulo do večeras će mali povaliti zrikavu!

Drinco

Bas je trebo fes stavit, mora se neko pokakit na ne bas tako cesto lijepu vijest.

Benjamina, pitaj ga za 9.januar...za genocid...za drzavu BiH....

Ma jasta..stara ,otrcana komunisticka bajka o tzv"bratstvu i jedinstvu"(siti smo ga se nagledali 92-e kada su ans komsije pocele ubijati)....Benmjaminja i on ce pricati "o prosperitetu naroda , bratstvu i ejidnstvu" itd..i nakon sastanka, On ce biti i dalje cetnik kakav i jeste..negairat ce genocid, negirati drzavu BiH a velicati GENOCITET...a Benjamina ce se vratiti u sarajevo s odusevljena sa "porukoM"-Srbi, divni ste, sve vam oprastamo!Bla bla bla...opet ce Bosnjo ispasti donji...dok god ga vode komunisti i ateisti, nema rahatluka za Bosnjaka....

papac

Pa to je sjajno.. Njezna Bendji u zemlji čuda hoda okolo i kleberi se .. Jos je ostalo da obidje karadzica u zatvoru..

Gogo

Ova naša Benjamina se samo glupo kezi, samopromoviše i ne radi baš ništa!

dekan

Benjamina umjesto da nas povezuje sa svjetskim gradovima, sa kulturnim svjetom.. Ona hoda po bosanskim kasabama i dize rejting četnicima..

Boom

Ovi srbi nikako da se ugledaju na Federaciju oni su bili dobri nisu činili zločine,a da veličaju zločince ma neeeeee oni to nebi nikad uradili a zašto jer su dobri

Džasmin

A i vama patriotama pritisak i šećer

/ Najnovije