Benjamina Karić dobila podršku i od Nihada Uka: "Bahati 'gospodin' Kabiri'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čuj podpredsjednik zrinskog

Cionisti uništili najstarije crkve u Palestini i mrze katolike osporavaju katoličanstvo a ovi naši poltroni mu daju zahvalnicu.Nevjerovatno

NAMIR

Cionizam je fasizam. Zna li taj mamlaz da su Jevreje protjerane iz Spanije primili u Bosni, cuvali ih od fasista u II ww, sacuvali znamenitu Hagadu. Ne mozemo biti naklonjeni okrutnom istrjebljenju Palestinaca u Gazi. Sukob Palestinaca sa Izraelom nije poceo 2023. Amirovi novci nam ne znace pisanog boba. Vrlo neuljudan, bahat i bezobrazan cionista.

Zbor

***

Tako je

Cionizam je fasizam. Zna li taj mamlaz da su Jevreje protjerane iz Spanije primili u Bosni, cuvali ih od fasista u II ww, sacuvali znamenitu Hagadu. Ne mozemo biti naklonjeni okrutnom istrjebljenju Palestinaca u Gazi. Smrt Izraelu!!

Ella

Cionisti uništili najstarije crkve u Palestini i mrze katolike osporavaju katoličanstvo a ovi naši poltroni mu daju zahvalnicu.Nevjerovatno ka Čuj podpredsjednik zrinskog Kako to mislite osporavaju katolike? Hehehe, valjda su katolici neosporni vekovno antisemiti?

Ella

Cionizam je fasizam. Zna li taj mamlaz da su Jevreje protjerane iz Spanije primili u Bosni, cuvali ih od fasista u II ww, sacuvali znamenitu Hagadu. Ne mozemo biti naklonjeni okrutnom istrjebljenju Palestinaca u Gazi. Sukob Palestinaca sa Izraelom nije poceo 2023. Amirovi novci nam ne znace pisanog boba. Vrlo neuljudan, bahat i bezobrazan cionista. ka NAMIR Sarajevo je procvjetalo iz blata pod Erikom Blumom. Nije tvoj babo čuvao Erika i sarajevske Jevreje, nego obrnuto. Oni su doneli procvat jedne lenje i zaostale sredine koja je tada postala srećna multinacionalna sredina. Od kada Karić i većina drže grad, vratili ste se u srednji vek. Samo mržnja, podele, jad, vredjanja. Tužna sadašnjost a još tužnija budućnost nekada lepog grada.

Ella

>>Cionizam je fasizam. Zna li taj mamlaz da su Jevreje protjerane iz Spanije primili u Bosni, cuvali ih od fasista u II ww, sacuvali znamenitu Hagadu. Ne mozemo biti naklonjeni okrutnom istrjebljenju Palestinaca u Gazi. Smrt Izraelu!! ka Tako je<<

Ella

***

Vinko

Lijepe riječi su ukras!

Gost

Cionisti uništili najstarije crkve u Palestini i mrze katolike osporavaju katoličanstvo a ovi naši poltroni mu daju zahvalnicu.Nevjerovatno ka Čuj podpredsjednik zrinskog Postoji razlika izmedju bosanskih i hercegovačkih Hrvata. Ima i među hercegovačkim Hrvatima dobrih ljudi. Ali politika hercegovačkih Hrvata samo je interes za jedan dio teritorije. Bosanski Hrvati žele ostati u Bosni, sačuvati hrvatski narod tu.

Jole

Sarajevo je procvjetalo iz blata pod Erikom Blumom. Nije tvoj babo čuvao Erika i sarajevske Jevreje, nego obrnuto. Oni su doneli procvat jedne lenje i zaostale sredine koja je tada postala srećna multinacionalna sredina. Od kada Karić i većina drže grad, vratili ste se u srednji vek. Samo mržnja, podele, jad, vredjanja. Tužna sadašnjost a još tužnija budućnost nekada lepog grada. ka Ella a po cemu smo se vratili u srednji vjek?..po tome sto postujemo sve tudje i drugacije??sto smo sve bogomolje i sve ostalo sacuvali od neljudi?.ako je to onda neķa nas u srednjem vijeku

/ Najnovije