Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, odbranjena je naša domovina

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

6374u

Slavna antisrbska bitka

Panzer

Benjamina pusti šuplje.Hrabri borci i branioci su danas na margini društva,bolesni,gladni sa bijednim boračkim dodatkom.SDFA MAĆEHINSKI ODNOS JE POSTAVILA,TO TREBA MIJENJAT IZ KORIJENA.

Poznanik porodice Londrc

Zrikava mamu ti ***** duznicu porodicu ste uvalioi da vraca vase kredite daBogda ti se od glavu odbilo

Haha

Toliko pobjeda, a tako malo teritorija. Nevjerovatan nesrazmjer između količine slavlja i “odbrane”

BRKICA

DA SU SRBI HTJELI ZAUZET PRESEDNISTVO ZAUZELIBIGA

boš-partizan

naši momci sve u patikama adidas, puma i borovo... naoružani čakijama i buzdovanima (sa dosta automata na vrijeme zdekovanih, jer se bilo pripremilo dosta temeljito) porazili jednu od najvećih armija u evropi! ma hajte, molim vas... nije nam džabe tunjo nadjenuo ime bosnyak... (puno značenje u knjizi "legenda o ali-paši" envera čolakovića (drugo izdanje, ima u knjižarama)...

IVA

Benjamina pusti šuplje.Hrabri borci i branioci su danas na margini društva,bolesni,gladni sa bijednim boračkim dodatkom.SDFA MAĆEHINSKI ODNOS JE POSTAVILA,TO TREBA MIJENJAT IZ KORIJENA. ka Panzer IMAJU PREVISE. NEKA RADE KAO I DRUGI! BIO JE I II SVJETSKI RAT PA SU PARTIZANI POSLIJE RATA RADILI BEZ DODATKA. JE.AO TE KONAKOVIC I NIKSIC MEDJEDE GLUPI!

Ne pijem dok Paja vozi

Zrikava mamu ti ***** duznicu porodicu ste uvalioi da vraca vase kredite daBogda ti se od glavu odbilo ka Poznanik porodice Londrc Vidim da se dijaspora patriota na socijali opet jede 💩

IVA

Zrikava mamu ti ***** duznicu porodicu ste uvalioi da vraca vase kredite daBogda ti se od glavu odbilo ka Poznanik porodice Londrc medjede papanski! ti si propali abortus *****e i odrastao si bez mozga!

IVA

DA SU SRBI HTJELI ZAUZET PRESEDNISTVO ZAUZELIBIGA ka BRKICA ”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica„ – Johan Fric

Miki

Benjamina Karic i slicni njoj su karcinom ovog drustva

Zoro osvetnik

”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica„ – Johan Fric ka IVA pomenuti johan fric pripada kju-kluks-klanu!!

Dudek Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK ,PREDSJEDNIK FRANCUSKE, juna 1995 ,na Londonskoj konferenciji reče "SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE", što će reći NAROD svetosavskih paganskih terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope .Za završni genocid nad Bosnom ,GENOCID u Srebrenici ,potrebno je angažovati najmanje 35 000 Srbova *****KA terorista idiota i UBICA

Malo sutra

Ubistvo djece ( regruta) predstavljate kao pobjedu u bitci. A sto se tice JNA kako moze biti agresor kada ste je i vi slizilu i to svi 100%,sve dok pogani nijemci nisu opet doslu na nasu zemlju i vas preokrenuli protiv svojih komsija srba od kojih ste i sami nastali.

Dudek Krivousti Njofra

naši momci sve u patikama adidas, puma i borovo... naoružani čakijama i buzdovanima (sa dosta automata na vrijeme zdekovanih, jer se bilo pripremilo dosta temeljito) porazili jednu od najvećih armija u evropi! ma hajte, molim vas... nije nam džabe tunjo nadjenuo ime bosnyak... (puno značenje u knjizi "legenda o ali-paši" envera čolakovića (drugo izdanje, ima u knjižarama)... ka boš-partizan mir djikane svetosavski TERORISTo podmazuj opanke turski oko te prava prve bračne noći kmetskom ZAKONU osmanlijskog sluganstva i logističke podrške i vazalstva stvorio te TURCIN a izmislio Rus 1815..a sutra ides na drzsbni posao iz lukavice u Sarajevo..

BRKICA

”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica„ – Johan Fric ka IVA A MUSLIMANI SU BILI I OSTALI ISLAMISTI

☦ genocidni 🐒

Ubistvo djece ( regruta) predstavljate kao pobjedu u bitci. A sto se tice JNA kako moze biti agresor kada ste je i vi slizilu i to svi 100%,sve dok pogani nijemci nisu opet doslu na nasu zemlju i vas preokrenuli protiv svojih komsija srba od kojih ste i sami nastali. ka Malo sutra

🤣🤣🤣🤣🐒☦

Ubistvo djece ( regruta) predstavljate kao pobjedu u bitci. A sto se tice JNA kako moze biti agresor kada ste je i vi slizilu i to svi 100%,sve dok pogani nijemci nisu opet doslu na nasu zemlju i vas preokrenuli protiv svojih komsija srba od kojih ste i sami nastali. ka Malo sutra Istina ako i samo ako 1) je Isus bio serbochetakj, 2) su slaveni sa sobom donijeli u 7 vijeku krscanstvo sa podjelom na pravoslavce i katolike iz 1054, 3) katolicanstvo/pravoslavlje kao judaizam stvara neodvojivu od religije s/h narodnost, 4) muslimani podtip jevreja-svi globalno semitska rasa, od ceg nista nije istina ☦🐒🔪🔪 djikanski.

Ne pijem dok Paja vozi

>>Istina ako i samo ako 1) je Isus bio serbochetakj, 2) su slaveni sa sobom donijeli u 7 vijeku krscanstvo sa podjelom na pravoslavce i katolike iz 1054, 3) katolicanstvo/pravoslavlje kao judaizam stvara neodvojivu od religije s/h narodnost, 4) muslimani podtip jevreja-svi globalno semitska rasa, od ceg nista nije istina ☦🐒🔪🔪 djikanski. ka 🤣🤣🤣🤣🐒☦<<Ni ti ne znaš šta si htio reći

🤣🤣🤣🤣 ☦🐒 isilovci

A MUSLIMANI SU BILI I OSTALI ISLAMISTI ka BRKICA Divljacko pleme starozavjetna Kanaana kog je odabrao njihov bog gromovnik i iz cijih se ratnickih pohoda ispreda kosmicko-univerzalisticka mitologija.

🤣🤣🤣🤣 znas dobro samo se pravis dalabu

>>>>Istina ako i samo ako 1) je Isus bio serbochetakj, 2) su slaveni sa sobom donijeli u 7 vijeku krscanstvo sa podjelom na pravoslavce i katolike iz 1054, 3) katolicanstvo/pravoslavlje kao judaizam stvara neodvojivu od religije s/h narodnost, 4) muslimani podtip jevreja-svi globalno semitska rasa, od ceg nista nije istina ☦🐒🔪🔪 djikanski. ka 🤣🤣🤣🤣🐒☦<<Ni ti ne znaš šta si htio reći ka Ne pijem dok Paja vozi<<

Ne pijem dok Paja vozi

Benjamina Karic i slicni njoj su karcinom ovog drustva ka Miki To si ti mislio na sebe i na takve ko ti. Ne može dijaspora patriota na socijali složiti sa nekim što su postigli nešto u životu(završili škole, posao karijeru) dok jadan dijasporac na socijali(nemaju škole posao nisu ništa postigli u životu)

Paja

>>>>Istina ako i samo ako 1) je Isus bio serbochetakj, 2) su slaveni sa sobom donijeli u 7 vijeku krscanstvo sa podjelom na pravoslavce i katolike iz 1054, 3) katolicanstvo/pravoslavlje kao judaizam stvara neodvojivu od religije s/h narodnost, 4) muslimani podtip jevreja-svi globalno semitska rasa, od ceg nista nije istina ☦🐒🔪🔪 djikanski. ka 🤣🤣🤣🤣🐒☦<<Ni ti ne znaš šta si htio reći ka Ne pijem dok Paja vozi<< Paja Paja znades dobro. Kako velikosrpska hereticka mitologija uzma za sebe sve pozitivne osobine koje idu s jevrejima: etno-religionizam, odabranost od boga, izuzetnost, dok slavenima muslimanima imputira krscansku mrznju prema jevrejima i naucni rasizam: kako su glupi, prljavi, smrdljivi, zlobni, promiakuitetni, izvor sveg zla, sotonina djeca, bogoubice i najsmjesniji dio: izdajice vere za veceru. Smijesan jer slaveni nisu sa sobom donijeli nikejsko krscanstvo, niti su bili podijeljeni na katolike i pravoslavce, niti ideje i mitologoju nacionalne drzave 19 vijeka.

HashimQ

Raja, Policija, slabo opremljeni ali hrabri i sa željom da odbrane grad su poderali đikane i njihovog sponzora JNA ko staru vreću. Mislila đikanijada i zlotvori da će zauzeti centar grada i glavne institucije, ali malo su se preveslali. Junaci su to kad uhvate civile da ubijaju, pljačkaju, kolju, ali čim im se neko suprostavi onda su to čkapi i kuke velike. Mogli su samo pucati po gradu, granatirati, snajperisati a kasnije dovoditi i ruse te razne plačenička ****a i one bogate perverznjake da ubijaju civile i djecu, ali nikad više, nikad više neće gebocidaš napasti grad a da ne završi sa metkom. A neka ****a negiraju zločine i genocid, zna se da su svi koji slijede Dodika Karadžića Genocidaši, zločinci, opčinjeni zlom i mržnjom.

***

***

/ Najnovije