Benjamina Karić: Ako SFF želi nastavak saradnje s Gradom, odgovorne osobe moraju podnijeti ostavku

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuča

Veliki promašaj, očito namjeran. U okviru programa Sarajevo Film Festivala danas je održan "CineLink Drama Showcase Telekoma Srbija" na kojem je predstavljen srbijanski film Radoša Bajića "Heroji Halijarda". O promociji ovog kontroverznog filma organizatori 29. SFF-a kažu da su zatečeni. Moj generale izgleda da malo kasnimo Sveta trojica su već odradila posao srpskih generala. Kako je počelo, možda od septembra organizuju za đake KS i filumske pretstave. Šalu na stranu ovdje neko mora da podnese neopozivu ostavku za ovaj promašaj.

Istina

Benjamina, ti opet kukuričeš.Pa,u zadnje vrijeme ne prestaješ.Draza Mihajlović jeste bio zločinac,ali tvoje je objasnjenje ravno nuli.Kazes da je on presudjeni ratni zločinac.Jeste,ali je u Srbiji rehabilitiran, jer je tamo u toku debelo krivotvorenje historije.Jesi ti u pravu,ali ti je objasnjenje uzasno i pokazuje veliko neznanje.Koje svakim istupom pokazujes.

Istina

Prozivas organizatore festivala a trebala bi vlasnike.To su Gradjevici i Izetbegovići,to se zna.SFF je privatni festival, zasto prozivas organizatore? Opet ne znas.Ma,to je to danasnje skolstvo,hja, i ti si njegov izdanak.

***

BRAVO GRADONAČELNICE IMA TAMO ĐIKANA PETOKOLONAŠA KO GOV ANA,ZARO TREBAŠ POD HITNO UVESRI ZABRANU ULASKA ĐIKANIMA U ŠEHER!!

***

***

Istina

Ti bi zatvorenu,izoliranu i konzerviranu dzamahirijicu!! Ono što Sarajevo nije nikada bilo,cak ni u ratu.Kazem da je gradonačelnica upravu,ali proziva krive ljude( treba prozvati vlasnike festivala), i kod objasnjenja svojih javnih istupa,mora dobro voditi racuna sta priča.Jer 2015 godine,Draza je rehabilitiran i vracena su mu u Srbiji sva gradjanska prava.Dakle, Bajić je u Srbiji radio zakonitu stvar a u BiH to je nezakonito,jer BiH ne prihvaća rehabilitaciju.Odgovorni su vlasnici festivala,direktor filmskog programa, dorektor filmske selekcije i direktor festivala.

Uzko

Fasisti orgijaju po sff u a narod placa.Fuuuuj.

rimtutituki

Autogenocidni bošnjački refleks. Bošnje nisu ni pogledale film, ali bitno je da se iznosi mišljenje. Čekamo Bursaća ...

Dnevni red

UKALJAŠE NAM I FESTIVAL NAMJERNO ILI NE ....

Istina

>>Autogenocidni bošnjački refleks. Bošnje nisu ni pogledale film, ali bitno je da se iznosi mišljenje. Čekamo Bursaća ... ka rimtutituki<< Bursac se vec sinoc javio,pametnjakovicu!

Micky

>>Autogenocidni bošnjački refleks. Bošnje nisu ni pogledale film, ali bitno je da se iznosi mišljenje. Čekamo Bursaća ... ka rimtutituki<< Ti kao da prizivas neko zlo sopstvenom narodu. Daće Bog pa ti se želja ispuni.

Ivan

Ne ulazeću u ovu konkretno temu, podržavam zapošljavanje osoba sa posebnim potrebama u puno radno vrijeme. Nije baš moralo za gradonačelnika, ali eto, SDA se polomila da obore Bogičevića i dovedu gumenu glavu. Valjda je sada svima jasno zašto.

NEDO BOG MUSLIMAN BITI FUJ

Sa vama zim odmah🚩

Dndj

Kad moze dino merlin u arenu moze i draza u sff hahaha.jest vam gradonacelnik ponasa se kao da je 92ga a zatvara oci na stranacke marifetluke njene stranke

Nečuveno

Diletantski ili zlonamjerno? Mnogo ljudi jako dobro živi, tokom čitave godine, od ovog festivala. Toliko lagodno i kvalitetno da je prosječnom građaninu BiH to nezamislivo i apsolutno nedostižno. Većina običnog naroda nikada sebi nije mogla priuštiti ni jednu kartu za projekciju. Za vrijeme festivala u Sarajevu uglavnom uživaju gosti. Svi to plaćaju, i oni koji nemaju ni za jednu kartu i projekciju. I neka, gostoprimstvo je to, lijepi glas o gradu, malo žive atmosfere... Ali kada više nije tako jer dogodi se ovakva besramna povala, e onda je druga priča! Ovo nije smjelo proći i svi iz SFFa su odgovorni.

Srbi su pogani psi

Ne dozvolimo poganim psima da se šire i kote po našoj Državi BiH .Djecu im srbo*****čku krepanu *****

Bravo dušo

Ne dozvolimo poganim psima da učestvuju sa svojom iskrivljenom i lažnom istorijom koju prikazuju kao pravo A znamo dobro da *****ci klali i po Srbiji svoje .Seli Udovice je po tome dobilo naziv jer *****ci poklali svu mušku čeljad i ljude jer se to selo pridružilo partizanima a žene i djevojčice silovane .Ostali samo žensko življe i po tome dobilo seli Udovice

Sašio mi Đurica

Blago nama što imamo glavato-zrikavu Benjaminu.

Za Ivana jaroatskog majmuna .

Znamo samo da ti ***** dijete lipsano *****čko i majku ****i gumenu lutku za nabijanje

Ljiljani nisu sa Karpata

***

Ne pijem dok Paja vozi

Ne ulazeću u ovu konkretno temu, podržavam zapošljavanje osoba sa posebnim potrebama u puno radno vrijeme. Nije baš moralo za gradonačelnika, ali eto, SDA se polomila da obore Bogičevića i dovedu gumenu glavu. Valjda je sada svima jasno zašto. ka Ivan Tako je Ovane ovaj Ivane bori se za svoja prava

Niz se nastavlja

Pogadjam da ce opet glavni krivac biti srbin, jovanovic, po uzoru na dosadasnje sarajevske krivce takodjer marionetske srbe: bogic bogicevic, srdjan mandic i potonji stojanovic. Multi-kulti sarajevo, nema sta.

Bosnje se opet tripuju

Bosnje zapjenile samo jer je spomenut doticni film, a taj film ce imati premijeru tek 10.10.2013. sto ce reci da nikako nije mogao biti prikazan na vasem festivalu trecerazrednih filmova. Sta se lozite?!

***

***

Ivan

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

/ Najnovije