Belmin Karamehmedović: Izjava Rajka Vasića je teroristički čin

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zoran

Ovaj gmaz je davno zasluzio da bude uhapsen zbog prijetnji i mrznje.

KARINAmehmedović

je islamski terorist! vaske, samo JAKO!!

Zoran 27. 03. 2022. u 18:15:39

sabahudine POPUŠI RAJKU!

Hapsi djikana!

.

Da

ima normalne drzave,Vasic bi odavno svirao klavir.

Da ima normalne drzave,

sda-bhtv bi odavno bila ukinuta jer je davno uzurpirana od islamističkih terorista sda. neka si sda teroristi sami osnuju i plaćaju svoju islamističku propagandu!

Hahaha

Da ima normalne drzave, sda-bhtv bi odavno bila ukinuta jer je davno uzurpirana od islamističkih terorista sda. neka si sda teroristi sami osnuju i plaćaju svoju islamističku propagandu! Ne može biti normalna dok ima takvih kao ti. Da je uzurpiranje od bilo koga imali bi i novca. Kad si svačiji nisi ničiji. Svakom smetaš, a za ovih dvadeset godina ne vidjeh islamističke propagande. Vidjeh dosta mržnje i laži koje dijete ti i takvi kao ti.

potencijalno rizicna

Belmin kar..išao preko reda u pošti i gurnuo rvi,da može prije završiti plaćanje računa,,,

/ Najnovije