Behdžet Mesihović: ‘Uvjeren sam da Čović, slično kao i Sebija, nema vjerodostojan magisterij

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moha

Behdžet Mesihović, moj profesor.

MrziteljPDA

Sad će Šmit odrediti datum i suspendovati zakon na 24 sata u kojima diplome Bošnjaka ne vrijede a Hrvati i bez diploma se od tada smatraju magistrima

***

***

Ni ja nisam niti mislio da je magistar.

Ali mislim da jest dipl. ing. strojarstva.

ma, on nije išao ni u obdanište

ni u osnovnu školu, a kamoli na magisteri ili doktoirat, MA HAJTE MOLIM VAS, pa nije on kapacitet ko sejdo i bookir!

Habuhabuhabu

Ko to sa diplomom ima hotel i ranč?

mahalska budalo

Ko to sa diplomom ima hotel i ranč? ka Habuhabuhabu NE LUPETAJ!

Jadan pokusaj sda da diskredituje hrvate

Prvo, sam covic nikada nije rekao da je magistrirao masinstvo vec da je diplomirao. Drugo, covic se ne bavi strukom tj. masinstvom niti predaje na istom pa da mu ti trazis magisterij, sto se ne moze reci za sebiju izetbegovic koja je svo vrijeme predavala na medicini i jos je lijecila ljude na klinickom centru. Sad uporno sda kadrovi koji nemaju diplome pokusavaju ocrniti hrvate za to isto. Tako ste jadni. Covic je politicar, a za to mu ne treba magisterij, a vasa sebija nema magisterij a sve ove godine predaje na medicini i lijeci ljude na klinickom centru. I vama je to bosnje isto. Pa dabogda vas sebija sve lijecila.

LJILJAN

ETO TI IMAS

/ Najnovije