Begić objavio video i poručio: Kafana Dodikove kćerke radi kad hoće i koliko hoće

Radiosarajevo.ba
Begić objavio video i poručio: Kafana Dodikove kćerke radi kad hoće i koliko hoće
PrtScr / Ivan Begić

Ivan Begić, predsjednik omladinskog ogranka Partije demokratskog progresa (PDP), objavio je video na Facebooku u kojem tvrdi da restoran, čija je vlasnica Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, radi do dugo u noć - iako svi drugi lokali u RS-u rade do 23 sata.

Begić je, kako tvrdi, video snimio jutros u pola 1, a a riječ je o objektu Agape u centru Banje Luke. 

Rekao je da su zvonili, da ih nisu pustili kad su vidjeli da su "oni", ali je poručio kako se unutra odvija dernek na kojem prisustvuje veći broj osoba, a da niko ne nosi masku niti održava distancu.

"Restoran Dodikove kćerke u centru Banje Luke radi kad hoće i koliko hoće. U pola 1 su tu - nama ne daju ulaz, dok oni gore 'derneče'. (...) Kaže Dodik da sve institucije u RS moraju obezbijediti sve mjere da se spriječi širenje virusa. Pa, Milorade, spriječi da tvoja kćerka Gorica pravi najveći klaster u RS-u... stotine ljudi su tu, bez maske, bez distance", rekao je Begić.

Dodao je i da je policija objavila noć ranije da se u 3.40 desila tuča u ovom restoranu.

Pogledajte snimak: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije