Bećirović: Vučić se spušta ispod civilizacijskih vrijednosti, ponovo negira genocid

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Djelima, ne supljiranjem.

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

da te nije alija bila bi jugoslavija

je li položen buket i caci na kovačima? samo pitam

Bosanac

je li položen buket i caci na kovačima? samo pitam ka da te nije alija bila bi jugoslavija zato ima Bosna i Hercegovina

Pitam za jarana

***

Net

POČELE ISPLATE Dobre vijesti za 244.000 Hrvata: Stižu značajno veće plaće, nitko neće imati manje od 1000 eura..Evrostart kaže da je Hrvatska već pretekla 5 članica EU po standardu iako je zadnja ušla, na stednji Hrvati imaju neverovatnih 37 mlrd. E i prosečna neto plata za ovaj mesec ide na 1400 evra. Prošle sezone je hrvatski turizam zaradio 14,6 mlrd. E i preko 24.000 Srba i 38.000 Bošnjaka dobilo je radnu dozvolu za rad u RH za "uslužne djelatnosti", saopštio je hrvatski MUP. Ludački se pisalo o iseljavanju, a sada se ne piše o vraćanju: OBRNUTI TREND Iz Irske se vratilo skoro pola hrvatskih iseljenika: Zbog stambene krize iz zemlje odlaze i Irci... NA RODNOJ GRUDI Nakon 116 godina ova obitelj vratila se u Hrvatsku: ‘Ispunili smo svoj i djedov san’.

Nadimak

Srbija hoce na more! Vise od stogodina maltretira, progoni i krade susjede. Pokrece ratove i zlocine. Prvo je 1912 htjela uzeti more Albanije. Kad su Francuzi vidjeli genocid, natjerali ih da se povuku na sadasnju granicu Kosova i Albanije. Pogledajte sta je Srbija na kartama 1910!! Hrvatska se hrabro oslobodila politickih kukavicijih jaja. Olujom. Sve sto se srbi izvan Srbije su ostatci nacije Kraljevine SHS. Nisu dijaspora Srbije ni u BiH, CG, Kosovu. Kosovo i Vojvodinu su naselili pravoslavcima iz Dalmacije, BiH, dijelom CG. Sve u vrijeme Jugoslavije/SHS. Nista od toga nije iseljenistvo Srbije. Dali su im tudji grunt, ugurali u novotvorenu (1932.) SPC, pretvaranjem grckopravoslavnih crkava u pravoslavne Crkve Srbije. Srbija je zlo Balkana. Ni Madjari joj nisu prijatelji. Sve je interes. Postoje neki tajni drzavni sporazumi Srbije sa Rumunijom i Madjarskom.

Nadimak

je li položen buket i caci na kovačima? samo pitam ka da te nije alija bila bi jugoslavija . Zaboravio si Milosevica i Tudjmana. Ili si dalabu. Da nebi junaka Bosne bila bi velika Smrdija, smrad Balkanski. I malicko veca Horvatija.

/ Najnovije