Bećirović: 'Vučić kaže da izmišljam laži o velikoj Srbiji, neka pogleda ovaj video od 30 sekundi'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A da li vam se svidja

Termin Velika Albanija

***

Nema potrebe gospodine Većireviću da se pravdati jer mi znamo ko je vučić i koliki lažov balavko A znamo vašu iskrenost .

***

***

Borac sa Žuča

Predsjedniče udri dušmane posred glave argumentima. Uz tebe smo. Samo hrabro. Sve za Bosnu.

Ambasador

Bsone uskoro nece ni biti sa ovakvim tokmacima u politici...

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Problem

je sta za koga znaci pojam V Srbija.

***

***

Nije nego

Uvijek na balkanu mora postojati nekoliko glavnih remetilackih fukara koji izazivaju medjunacionalne ratove,a to su ovaj put vucic,milanovic,dodik,covic i anemicni ljigavac plenkovic.

Budite korisni

Okanite se "ćorava posla" i radite nešto korisno. Niste na poziciji influensera već u predsjedništvu. Od poziranja nema fajde a prepucavanje nam se smučilo.

Plac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Jope

Bosnjama je kao problem velika srbija, a zajedno sa albancima masu mapom velikom albanije da napakoste srbima. Da vam objasnim, svi ti istorijski srpski prostori, posebno oni gdje su srbi vecina, su srbija. Dakle nije velika srbija nego jedina prava i istorijska srbija i opet ce ti prostori biti dio ove sadasnje srbije, nije bitno da li za 20, 30 ili 50 godina, ali ce biti tako i vi tu ne mozete nista. Mozete samo kukati i bjezati za amerima kad vas puste niz vodu, kao i oni njihovi kolaboracionisti iz afganistana sto su se kacili po americkim avionima. Tako ce biti i sa vama, samo sabura kako vi kazete.

/ Najnovije