Bećirović uputio saučešće povodom smrti akademika Abdulaha Sidrana

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bećirović uputio ČESTITKU povodom

smrti PSE(-TO)UDOakademika Abdulaha Sidrana. U ime moje ciganske zajednice iz selendre Mihanovići, radujem se ovom događaju koji je uveličao ovo mubarek Ramazansko vrijeme, vrijeme kad mi holidejinci idemo u krađu i varanje naše krezubo-talibanske, zaostale baze, olaham!

Cestitamo Putleru na isceniranom napadu

smrti PSE(-TO)UDOakademika Abdulaha Sidrana. U ime moje ciganske zajednice iz selendre Mihanovići, radujem se ovom događaju koji je uveličao ovo mubarek Ramazansko vrijeme, vrijeme kad mi holidejinci idemo u krađu i varanje naše krezubo-talibanske, zaostale baze, olaham! ka Bećirović uputio ČESTITKU povodom Ko Sloba 1998 na kafic sa srbendama da okrivi UCK.

Cestitasmo na LAZNOJ SRBERENICI

Ko Sloba 1998 na kafic sa srbendama da okrivi UCK. ka Cestitamo Putleru na isceniranom napadu GEDE TERORISTI IZGINU(SE

Mario

Trc B A L I JA poljem ja za njim d a ga KOlJEM---

Cccc

GEDE TERORISTI IZGINU(SE ka Cestitasmo na LAZNOJ SRBERENICI Smrad psetosavlja do neba se cuje, zemlja zaudara pravoslavnim DAESHom.

Jadovno i Jasenivac to je nasa meta

Trc B A L I JA poljem ja za njim d a ga KOlJEM--- ka Mario Da se s-h medjusobno smece istri**** do sredine ljeta.

Cestitamo na laznom Jasenovcu i Jadovnu

GEDE TERORISTI IZGINU(SE ka Cestitasmo na LAZNOJ SRBERENICI GdE je broj pobijenih sErba n+1.

/ Najnovije