Bećirović: Stop prebrojavanjima! Pobijedimo optimizmom i hrabrošću pesimizam i strah

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

***

Lazar

Mislim da je Becirovic u pravu i treba pustiti bilo kakva prebrojavanja i svrstavanja.Izbori ce pokazati sto i koga gradjani zele.Ako hoce normalnu buducnost nek biraju one koji im to nude,a ako zele permanentnu svadju neka biraju dosadasnje politicare,koji do sada nisu uradili nidta nego razvrstali vecinu naroda u torove.

JA1

***

Medi

Na otvaranju Pelješkog mosta Hrvati okrenuli čak 120 janjaca na ražnju! Objavljeno je da posle Pelješkog mosta grade nastavak autoputa do aerodroma u Dubrovniku, sve sa novcem iz EU fondova. Koga briga za most, njima je prosečna neto plata 1022 evra, a na jesen još raste do 1100 evra, već stižu Slovence!

Slovenac

Tog Alinog retarda i lopo va treba smjestiti u ustanovu neku jer njegove bljuvotine su super alibi za sve što nam se radi. On je i glup i lopov i bezobrazan. Lupeta gluposti koje su direktno protiv nas.

saibaba

jel da pobjedi mir u svijetu Denise a ? Denis ko misica .

Srbi

Se spremaju, 41 smo cas y kuce pustili sa osmehom, a kako ste nam vratili??!! Nikad vise

Bosanac

Ne vjerujem ni tvojoj stranci,puno,puno lošeg ste uradili do sada

Bosanac

Previše se baviš drugim strankama i njihovim kandidatima a to je najvjerojatnije što ne znaš što treba reći a još manje učiniti

Denis utopist

To stoti pricas to je utopija,samo ti vjeruj cetnicima i ustasama pa pricaj bajke. Molim Boga za mir ali smatram da sa denisom,kristom i cvijanovickom nastupa kraj Bih jer svi godinama rade skupa na rusenju Bih

/ Najnovije