Bećirović: Šešeljev saradnik i Miloševićev ministar informiranja ne može nikome držati lekcije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

&&&

Plus, nosač kišobrana i nosač gajbe piva.

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Srpski revizionizam i židovsko pitanje Vol 2

Već u avgustu 1942. general Alexander Löhr, nacistički protektor Srbije, Srbiju je proglasio "Judenfrei" ('slobodan od Židova' - nacistički izraz za područje očišćeno od Židova) te pohvalio Srbe i Srbiju za pomoć u etničkom čišćenju. Nedićeva Srbija Židove i Rome zatvarala je u sljedeće koncetracione logore: Koncetracioni logor Banjica (kod Beograda) Koncetracioni logor Sajmište (Zemun kod Beograda, tada NDH, ali pod izravnom upravom Trećeg Reicha, okupacijska zona Istočni Srijem) Topovske šupe, kod Beograda Veliki Bečkerek, Zrenjanin Crveni krst (u Nišu) (30.000, od čega je oko 12.000 strijeljano, ostatak odveden u druge logore) Dulag, (Šabac) Svilara (Pančevo) Paraćin

Cionistički portal

Netanyahu: Izrael nastavlja svoj rat u Gazi, ali se priprema i za scenarije

Iva

JADNI VUCICEVI BOTOVI, OD MUKE PIŠU GLUPOSTI NIKADA VICIC NIJE BIO ČOVJEK UVIJEK MONSTRUM

***

***

Sve dok Izrael

***

skojevac

***

Džaba se po podu bacaš

Znas li slino da jd Beograd tad bio OKUPIRAN Tvoj problem upravo i jeste, što ja znam! Zato i reveš. Prvi judenfrei grad, eeeej! Prvi ciklon B testiran u Beogradu eeeej!!!

degustator baklava

zbog ovakvih bosnjaka poput becirovica drugi narodi ne vole bosnjake.

/ Najnovije