Bećirović poslao poruku Čoviću: "U BiH nikada neće biti formiran treći entitet"

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

To rumeni nek si mu rekao.

Kinez

***

CIKO

BECIREVICU U PS SI 20 GODINA JESILI REKO I JEDNU RIJEC ZA HRVATSKI NAROD JESI SAMO LAGAO I IZMISLJO RAZNE LAZI NA KONSTUTIVNI HRVATSKI NAROD BIT CE KAKO HRVATI ODLUCE

KO

Nemoj mi te SDA politike molim te, vjerujemo u tebe!!! Boli me ***** da ima 10 entiteta ako ce zivot biti bolji ljudima u Bosni i Hercegovini!!!!!

Haško

Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

ooo Boze

Zasto Rumenka kandidovaste?

Hahaha

Ovaj samo osluškuje Bakira i pokušava da ga kopira. Pa kopija je uvijek lošija od originala! Savjetnici su ti bljakkk..

CIKO

***

Miki

***

Miki

Zasto Rumenka kandidovaste? ka ooo Boze zato sto je rzervni sda poltron

Miki

Lijepe riječi su ukras!

Zijo

Pozivanje na institucionalnu i teritorijalnu reorganizaciju nije ništa opasno nego je super prilika da se ukinu entiteti i da konačno zemlja Bosna prodiše i skine hiljade uhljebljenih sa svoje grbače. Dosta vam je bilo 27 godina.

Nebitan je broj entiteta, samo da

zemlja krene naprijed i da pocne rast BDP, te kroz to standard gradjana, kupovna moc i da s time postane zivot narodu u BiH laksi i bolji. A posljedicno ce se tada smanjit i emigriranje mladih.

Denis&Denis

ima jedini zadatak da “bezbolno” ukloni Sejdu Oeljeskog sa grbace SDA. Ko drugacije kaze, klevece i laze!!

N

***

Kikiriki

Treba otjerati sve trojicu i Čovića i Dodika i bakira sa vlasti možda bi bolje država funkcionirala dok su god na vlasti nacionalne stranke nevalja oni sebe gledaju da je njima dobro a kako je narodu i kako žive baš ih briga

Pa sta to Becire, prizeljkujes da se

prvo raspadne BiH totalno? U tom slucaju fakat nece bit treceg entiteta, tacno tako kako kazes. Inace, ne sekiraj se treci je NEMINOVNOST, on je samo pitanje vremena. Zivi bili, pa....

Bakano

Konačno se treba riješiti troglave političke aždaje

sparco

Koji biser.Kakav treci entitet.Ja kao i mnogi Hrvati iz BiH neželimo nikakav entitet.Želimo normalnu državu u kojoj Hrvati biraju predstavnike sebi i sa ostala dva naroda dogovaraju kako da nam svima bude bolje i da nije takvih kao ti HDZ bi vec bio pod upitnikom od samih Hrvata a ovako ih ti i takvi kao ti odrzavate u zivotu.

Duško Dugouško

Što će im ako dijele drugi s vama na 50:50? Izvadi bananu iz ušiju i sve bude OK.

Duško Dugouško

Lijepe riječi su ukras! ka Ljiljan Naše lijepe riječi su ukras naših roditelja.

Auu

Kako jaka kampanja Becirovica !! Bakir, Milosevic ovog vremena !! Becirovic supljake baca da dođe do glasova ! Ko god od vas bude samo će njemu bit dobro kao i dosad ! Narodu nema sreće od vas !

KO JE DAO *** ENTITET

Lijepe riječi su ukras!

Sdp

Sdp sa becirovicem jedino moze pomoci bratu covicu i bratu dodiku da razruse Bih,godinama to rade zajedno,glasaju isto,mrze sve probosansko,glume gradansku stranku a u njoj imaju po deset hrvata i srba. Doduse imaju pomoc scepe,forte i konakovica svi zeljni vlasti i uhljebljavanja.

KO

***

KO

***

Gost

Bit će samostalna hrvatska država!

/ Najnovije