Bećirović Izetbegoviću: Ne učestvujte u igrokazu Šešeljevog učenika Vučića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Šuti potkupljiva polupismena krezava stoka sitnog zuba što im miljenik ode koljaću na noge što izdade državne organe za koje mladi Bosanci živote i zdravlje dadoše .

nek ide sa braćom

majmunom i međedom , nikad se ne vratili

nek vodi i svoje glasače

nikad se ne vratili

lenovo

Ovo ne moze biti odraz njegove gluposti i neshvatanja, ovo je svjesno. Kao i ona tuzba protiv Srbije.

Edo

Bakire bolj se nemoj kuci ziv ako odes u BG poruka naroda!!!!!!! Nemas pravo da prestavljas sve Bosnjake. Stani i poslusaj narod nemoj biti p..... citav zivot!

Denis je dosadni,nekarizmaticni budzetski sisavac

Osim slabašnog rada u Parlamentu, Bećirović se biračima nema čime pohvaliti. Koji su njegovi uspjesi i rezultati? Ako mu oduzmemo stranačku karijeru, Bećirović je ustvari upravo ono što i govori – ništa. Jedan iz osnove UZP grupe GENJACid koji je na budzetu skoro 25 godina! Samo je Halid Visocki duze na sisi

@Denis je dosadni,nekarizmaticni budzetski sisavac

Bakirova botino, nije tema Denis, nego ovo sto je napisao.

Gospodžo, tema ko je i sta napisao, Denis Becirevic

Bakirova botino, nije tema Denis, nego ovo sto je napisao. ka @Denis je dosadni,nekarizmaticni budzetski sisavac Izgubila sve sam bitke al’ jos vodim rat…

Hugo

Nije Bakir "tuta mozak" pa da mu neko izvodi igrokaz. Tokom historije su se sastajali drzavnici i vojskovodje za koje se mislilo da se nikad nece sastati. Pistoji nesto sto se zove diplomatija, nije sve u oruzju. Vi bi da se ogrnete krznom, oklopima, uzmete hladno oruzje i koplja, pa udri. Poluidioti, poluprimati.

Naivni i glupi bosanac

Ovo ne moze biti odraz njegove gluposti i neshvatanja, ovo je svjesno. Kao i ona tuzba protiv Srbije. ka lenovo Naravno! Naređeno Bakiru , a, zna se i od koga! Zato, bošnje, stvarno ste glupi! Zar mislite da se vi, i Bakir vam, išta pitate! Pa ko podržava islamske fundamentaliste u federaciji BiH, a ratuje po svijetu protiv njih?! Onaj ko je stvarni vaš gospodar, i koga Bakir sluša, ako želi da bude to što jeste!

/ Najnovije