Bećirović: "Podržavati Ukrajinu znači imati pravno, moralno i historijski ispravan cilj"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

Palestinu jos vise

Hljeb ti ljubim

Pa za koga smo mi glasali Boze dragi,ja zaboravio da ovaj lik postoji. Glasali samo zato sto nismo imali za koga drugog.

glow down

sto je opo

Haga

A ispravan vilj je i da navijamo za one sto su palili zive u zgradi, koji ne kriju nacisticka obiljezja, koja ivakvi mediji skrivaju, bezuspjesno, vidjeli smo milion puta, slavljenje nacista iz drugog svjetskog rata je isto moralno ispravno. Ma nismo isti, moj deda je bio partizan, a tvoj nacista vjerovatno.

Ja mislim

Da zena jednog predsjednika logicnije da ode na koncert Erosa Ramazzottia nego neke turbofolkerke Prijovic kako vec. Nije cudo sto ga nema u javnosti grohno ko stari kauc na federe. Predsjednice sljedeci put idite i vi kad bude koncert Nervoznog postara. Isto je to.

Sad ste shvatili?

Glasali za ovog lika da bi Bakir izgubio a Zeljko nastavio? To je sdfa trauma

propo ko žeton

rumeni raljonja, zelen iznutra.

PUUUU JEBO TI SVOJU PLACENICKU GLOOVU!!

SA 2 GRAMA LINAFO MOZGA U NJOJ!!!

PUUU, JEBLI TE HUMERIKUNCI LAZLJIVI, JEBO TE ZELA

NACIST, CRKO U NAJGORIM MUKAMA MA JKU LI TI JE BEM MRTVU LAZLJIVU, KAKO TE NIJE STID!!!

/ Najnovije