Bećirović organizovao prijem za paraolimpijski tim BiH: Pokazali ste nepokolebljivu odlučnost

2
Radiosarajevo.ba
Bećirović organizovao prijem za paraolimpijski tim BiH: Pokazali ste nepokolebljivu odlučnost
Foto: Predsjedništvo BiH / Svečani prijem bh. sportista koji su osvojili srebrene medalje

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović organizovao je svečani prijem za paraolimpijski tim koji je predstavljao Bosnu i Hercegovinu na XVII. Ljetnim paraolimpijskim igrama u Parizu.

Svečanom prijemu u zgradi Predsjedništva BiH prisustvovali su reprezentativci u sjedećoj odbojci: igrači Ermin Jusufović, Adnan Manko, Armin Šehić, Asim Medić, Dževad Hamzić, Edin Đino, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Nizam Čančar, Sabahudin Delalić, Safet Alibašić i Stevan Crnobrnja, te paraplivački reprezentativac Ismail Barlov i Ervin Bejdić iz discipline streljaštvo.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik SSOBiH Hajrudin Zekić, šef misije Eldar Hamzić, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci Ifet Mahmutović, treneri odbojkaša Ejub Mehmedović i Nedžad Salkić, trener paraplivača Amel Kapo i asistent paraplivača Nihad Barlov, trener streljaštva Nedžad Fazlija, kao i drugi članovi stručnog štaba Dževad Šabeta, Miodrag Ranđelović i doktor Mirsad Muftić.

Džeko emotivnom objavom čestitao Ismailu Barlovu: "Bravo lijepi naš dječače, bravo veliki čovječe"

Džeko emotivnom objavom čestitao Ismailu Barlovu: "Bravo lijepi naš dječače, bravo veliki čovječe"

Bosanskohercegovački poaraolimpijci zahvalili su se predsjedavajućem Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću na prijemu i podršci.

Reprezentativcima Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci i paraplivaču Ismailu Barlovu, Bećirović je još jednom čestitao osvajanje srebrene medalje. Zahvalio im se na zalaganju i uspješnom predstavljanju Bosne i Hercegovine na XVII. Ljetnim paraolimpijskim igrama u Parizu. Istakao je da su svi bosanskohercegovački paraolimpijci pokazali nepokolebljivu odlučnost, posvećenost i zalaganje. Bećirović je naglasio da je ponosan na paraolimpijski tim Bosne i Hercegovine koji je na najdostojanstveniji način predstavio domovinu Bosnu i Hercegovinu cijelome svijetu.

Na kraju razgovora Bećirović je paraolimpijcima Bosne i Hercegovine poželio puno uspjeha u budućim takmičenjima i poručio da će uvijek imati njegovu podršku i podršku svih patriota Bosne i Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije