Bećirović o posjeti Milanovića: "Ja nisam njegov advokat, ali mora poštovati našu državu"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pogresno

Trebao si reci: U njegovom i interesu Hrvatske je da postuje BiH!

Jebo ti on mater a ti njemu

Poštuj ti BiH .Ne budalom da poštujes ,već da je voliš braniš časno kao naši branitelji i borci .Otišao si gubavku na noge da nam preneseš zarazu .I treba da poštuje a ti da voliš.On da poštuje i tebi dođe na koljena jer ima svoje ovdje manjine.Ti si majmune otišao njemu.

Denis potkopa Sejdinu sludjenu

bazu SDfA i glasace na sljedecim izborima. Najzad je shvatio da je Bakir izgubio a on se nasao na pravo mjesto u pravo vrijeme!

Zoran

Ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bi Milanović poštovao BiH! Sa pola države vlada Dodik koji je pokrao izbore a druga polovina je protektorat

23% is a BIG SHIT!

iiiiiiiiiii,.... PRVO SAPUN, onda parfem!

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Nedim Sladić savjetuje: rumenige je komad budale!

crvena mu boja otpala i sad je samo ZEEELEENIIIIII! čuj - naše države-?! sigurno misli na 23%! je li išao u -njegove. grude ili ljubuški, kad je lafo naša?!? hahaha mizerijo smlatasta.

***

***

***

***

/ Najnovije