Bećirović o mogućim Schmidtovim intervencijama: "Uvođenje 'superkantona' bilo bi pogubno"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ante ***

Sve ce to ture-bosnjaci potpisati i prilagoditi se moraju nema tu hoces-neces....Hrvatska sad dominira.

Ante ***

*** djeco nije vam politika vasa mahalska kaHVa hahahaha

Adi

Lijepe rijeci su ukras

666

crveni rumenko izvana, a džomijski zelembać iznutra, hehehe, mali si ti mišić... ka uvođenje šerijata bi ti bilo po volji ;-) Tipicni *****a

jjjjjaaa,... iiiiiiii?

Lijepe rijeci su ukras

Denise, etnicka podjela ce uvijek postojat u BiH!

Ali nije ona kamen spoticanja, ona to samo moze da bude, ali i ne mora. Mozemo se svi medjusobno barem respektirat, mozemo obracat paznju na potrebe jedni drugima. Mozemo lijepo zajedno zivjet. A mozemo se cak i simpatizirat, cak i voljeti, zasto ne, ima mijesanih brakova koliko hoces i neka ih, bas su simpa! Evo ja kao Hrvat simpatiziram i Srbe i Bosnjake. I sta? ALI NE DAM NA SEBE, ako ko ima primisli! Znaci sve je to u uzajamnom postovanju i dobrosusjedskim odnosima. Valjda mozemo toliko? A mozemo uvazavati da postoje sada tri naroda, zar ne? Ne vidim gdje je problem.

Djdj

Ukinuti kantone.Seljaci vladaju gradovima i osiromasuju razvoje gradova u korist sela.

/ Najnovije